Zabawy

Witajcie mamusie ogólnie mamy bardzo kiepski okres mój synek ma 14 miesięcy i ostatnio nie interesują go żadne zabawki , zabawy tylko najchętniej by spędzał czas u nie na rękach bądź siedząc obok mnie nie odpuszcza mnie na krok co robić ? :slight_smile:

Dla półrocznego na pewno piłeczkę Oball są świetne .Łatwo ją uchwycić w rączkę , można ją gryźć . Myślę , że dzidzia będzie zadowolona . Można ją zamówić na allegro.

mój ma 7 mc uwielbia zabawę pokrywkami chyba hałas mu sie tak podoba…zabawa aku ku też sprawia mu przyjemność, kosi kosi , piłeczka jak najbardziej

Wierszyki, klocki, mata grająca, może bajka by zaciekawiła, różnego rodzaju grzechotki i zabawki wkładać do wody podczas kąpieli.

nasz 7 miesięczny uwielbia grać na swoim pianinku SMIKI , ma też duże autko-wywrotkę, którym się bawi, jak się znudzi pierwszą zabawką. No ale on jest już bardzo mobilny. Poza tym sama szyję ręcznie zabawki sensoryczne. Głownie bryły z trójkątów i kostki z różnymi wstążkami, sznureczkami. Każda zabawka ma swój czas. Swojego czasu wzięcie miała mata edukacyjna fisher price, teraz tylko papuga z tej maty jest tarmoszona.

Oball górą :slight_smile: Moja Zuza go uwielbiała, miętosić, tarmosić, próbować brać do buzi i gryźć :slight_smile:
Lubiła też w tym czasie grac na pianinku z maty edukacyjnej Fisher Price.

A po za tym polecam wszelakie zabawy “idzie rak” “warzyła myszka” itd. :slight_smile:

Moja córka na zabawy typu grające czy jakieś maty jest jeszcze za mała. My jesteśmy na etapie pluszowe misie, gryzaki czy czytanie bajek.

Moja półroczna córka uwielbia zabawę w akuku. A z zabawek Garnuszek Fisher Price, ćwirek świrek Vtech, uczniaczka Fisher Price. Najlepsze są zabawy przed lustrem. Odchodzę z nią powoli od lustra a później podbiegam podskakując leciutki i wydając jakiś śmieszny dźwięk. Lubię też puścić muzykę i potańczyć z nią na rękach :slight_smile:

Misiek Lelek, mata edukacyjna, hula kula grająca, książeczka z fisher price. Na tym etapie wszystkie grzechotki i gryzaczki. A zabawy to najlepsze wspólne idzie rak nieborak. i akuku z tatą.