hejka
jakie zabawki polecacie moja córka nie chce się niczym bawic 🙄
Witaj na forum #teamLOVI!
hejka
jakie zabawki polecacie moja córka nie chce się niczym bawic 🙄
Garnuszek na klocuszek drewniane klocki... Ogólnie little tikes ma super zabawki... Ale nie ma co ja się śmieje ze mojej małej powinni kupić zestaw małego śmieciarza... Puste plastikowe butelki zakrętki od gerberkow słoików zurzyte pudełeczka po kremach to najlepsze zabawki ☺️
U nas się sprawdzały zabawki z serii fisher price linkimals. Mamy leniwca, jeża i koale z tego co widzę to co chwile jakieś nowe dochodzą zabawki z tej serii. Arka noego z dumela też się sprawdzała i syn nadal się bawi a ma ponad 2 lata :) ale tak naprawdę to jednemu dziecku coś się spodoba, a innemu nie. Leniwiec u nas jest mocno "użytkowany" A koleżanki córka ma praktycznie nowy, ciężko nadążyć za dziećmi. Fajna też jest książeczka z vtech 100 pierwszych słów :)
u nas córka uwielbia takie magnesy z literkami i na każdym jest jakieś zwierzątko i do tego jest taka specjalna tablica i każdy magnes ma swoje miejsce taki alfabet
Może jakieś klocki, lalki. U nas sprawdziły się drewniane ;))
Klocki, garnuszek klocuszek , u nas córka lubiła taką kaczkę co się kółka na nią nakładało
Ja polecam kostkę multifunkcyjna, syn dostał na Wielkanoc i jest codziennie w użyciu ma różne pokrętła, mikrofon, wydaje dźwięki, można uderzać młotkiem przerzucając kulke. Ponadto polecam odkrywczy domek Dummel i arka noego Dummel.
Kverve ciekawe ☺ a co córka lubi ? JJaki typ bajek ? Co często bierze do zabawy nie z zabawek jaki rodzaj struktur ja interesuje ?
a może basen z kuleczkami
Arka Noego. Synek dostał na roczek i przez pół roku codziennie zabawka była w użyciu 😊
Czy Arka Noego jest odpowiednia dla dziewczynki?
Beata a czemu nie ;) też będzie odpowiednia ale jak coś takiego szukasz to Domek odkrywczy popatrz
Beata jasne czemu nie :) moja uwielbia sie bawić samochodami :D
Beata Arka Noego jest uniseks :p więc dla każdego.
Tablica manipulacyjna też może być fajnym prezentem.
Beata teraz dzieci się bawią wszystkim chłopcy lalkami dziewczynki autami czemu nie dla mnie nie ma problemu zabawka to zabawka ☺
Tak synkowie tez bawią się lalkami :D
Mazią moja też bawi się samochodzikiem który zostawił dla niej synek sąsiadki :p
U nas córka lubi samochodziki :)
Polecacie jakieś konkretne samochodziki? Szukam takiego naciskanego co sam jedzie ale jakoś nic nie wpadło mi w oczy.
Hot wils może ?
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.