wiam, jakie polecacie zabawki dla 3 miesiecznego dziecka?
Moim faworytem są zabawki edukacyjne fisher price
Może grzechotki co na nadgarstek się zakłada
Najlepiej takie, co będzie wygodnie gryźć, może jakieś takie zawieszki co mają i coś szeleszczącego i jakieś grzechotki, różne faktury itp., fajne są tez gryzaczki Oball albo coś w ich typie, mają takie miękkie chyba silikonowe elementy, które dzieci przeważnie lubią gryźć. Mogą być jakieś pozytywki, kocyki/maskotki z metkami. Z droższych rzeczy mata edukacyjna lub taka mata muzyczna, co gra jak dziecko w nią uderza nóżkami. Dużo tego jest - zależy co konkretnie byś chciała i za ile.
Myślę że materiałowe książeczki które mają różne szeleszczące strony, lusterka oraz piszczałki napewno zainteresują twoje maleństwo, również grzechotki i gryzaczki będą się nadawać
Jakies ksiązeczki sensoryczne, maty edukacyjne. Wszystko co bedzie fajnie wspomagac rozwijajacy się mozg poprzez działanie na zmysły. Wzrok, słuch, dotyk. Oczywiscie wszystko z umiarem, aby dziecko nie zwariowalo od nadmiaru bodzcow.
Karty kontrastowe CzuCzu, wszędzie będę je polecać!
Zabawa i edukacja w 1
Mój syn uwielbiał i do dzisiaj CzuCzu jest z nami jako numer jeden
Plus polecam zabawki z polskiej firmy Hencz Toys Bardzo dobra jakość, wiadomo trzeba troszkę więcej zapłacić, ale wspieramy własny dobytek polski, a zabawki są mega
CzuCzu jak najbardziej, książeczki sensoryczne i wszystko co nadaje się do gryzienia i sprawdzania buzią, gryzaczki. Grzechotki. Mata edukacyjna.
O tak. CzuCzu to naprawde swietne ksiazeczki, takze polecam.
Oball, skarpetki z grzechotkami- moi faworyci
Gryzaczki,masktoki z grzechotka które szeleszczą,mata edukacyjna i można też zakupić leżaczek bujaczek bardzo przydatny
Mata z pianinkiem jest przegenialna
Skarpetki z grzechotkami również znamy i polecamy Ciepłe i świetne dla malucha
Ja polecam grzechotki , gryzaki, praz zabawki pluszowe szeleszczace oraz książeczki miekkie z różnych materialow sa nawet fajne takie materiałowe polecam;-)
Polecam grzechotki na nadgarstki i nóżki, zwłaszcza takie, które też szeleszczą. Kilka dni temu wypatrzyłam w Smyku supełek, na końcach ma różne elementy, które pobudzają wszystkie zmysły dziecka. Znajdziecie tam lustereczko, kawałek pluszu, gryzak, piszczałkę i grzechotkę.
My polecamy oball z ship hop, różnej maści grzechotki , gryzaki, mata edukacyjna, pianinko też jest super, książeczki czarno białe, piszczałki mamy też bebo robota, synek uwielbia się z nim i przy nim bawić. Pomaga Nam to zająć go czymś, by ładnie leżał na brzuszku i trzymał głowę
Takie grzechotki na rączki i nóżki przed chwilą do mnie przyszły, widziałam już różne, ale te są świetne. W pyszczkach są grzechotki, a wszystkie uszka szeleszczą.
Ale fajowe te na rączkę. Nigdy jakoś nie wpadły mi w oko w sklepie. Bardzo pomysłowe to.
U nas na 3 miesiąca sprawdziła się mata edukacyjna i bujak. Również polecam zabawki z Fishera . Są niezniszczalne. Ja mam taki domek z pieskiem i po naciśnięciu odpowiednich klawiszy pojawiają się dźwięki muzyki. Jest już po 4 dzieciach chyba więc będzie miał z 8-10 lat i jest nadal super i piękny, baterie tylko trzeba wymieniać he he
włąśnie Ewcia, bujaczek. Kupiłam z TinyLove bo moja siostrzenica go wykorzystuje w 100%. Na początku do drzemek, do zabawy, do karmienia. Lekki, przenośny. Ja kupiłam z budką, żeby łatwo było uniknąć rażącego słońca.
U nas bujaczek też świetnie się sprawdził, ale nie pozwalałam córce w nim spać. Był mi za to bardzo przydatny przy obowiązkach domowych, bo w bujaczku mogłam sobie córkę ustawić gdzie chciałam. Ja robiłam swoje i ją miałam na oku.