Czytaj z albikiem to chyba bardziej dla starszych dzieci? Takich co już coś tam kumają i nawet trochę czytać umieją
Ostatnio mój 3miesieczny syn dostał.prezent 4+, a 2latek 6+ ;) prezenty leżą pół roku I czekają aż dzieci podrosną do odpowiedniego wieku ;)
Kiedy zacznie dziecko czytać to akurat przyda się;)
hehe Justyś ja też kupowałam jeżdzik jak mała miała 3 miesiace;) hehe ale dobra cena dobry stan poczeka i podrośnie;)
Ja też półrocznej córce kupiłam lalkę Barbie i teraz leży i czeka aż podrośnie do odpowiedniego żeby jej dać, ale też nie mogłam się oprzeć, chyba to taka zabawka bardziej dla mamy :D ale ogólnie też zdarza mi się kupić coś na wyrost i czekają na odpowiedni wiek ;p
A co do pytanie to kupiłabym lalkę, klocki, duże puzzle, takie drewniane układanki, książeczki.
Ja się zastanawiam nad tym czytaj z albikiem dla mojego 3 latKa. Bedzie okej, macie i polecacie ?
Mamuska mysle ze zalezy wszytsko od malucha u starszej corki kupywalam ksiazki nad wyrost i sie sprawdzaly lubila sluchac opowiesci co kryje ksiazka u mlodszej ksiązki to potencjal do zniszczenia;/ ale sie nie poddajemy;)
Ann mi od barbie bardziej przypadly do gustu lalki rainbow sa wieksze lepsze do trzymania w raczce latwiej przebierac a i kazdy element reki czy nogi sie zgina;) mala tez bardziej po nie siega tyle ze u nas jest sporo zabawek po starszej corce wiec tez nie musze tak odrazu kupowac
Aniss a tak, znam te lalki przez córki kuzyna, one są fankami :D ja chyba do barbie mam sentyment, bo to lalki mojego dzieciństwa, ale te rainbow tak jak piszesz - są bardzo fajne i jak córka podrośnie to pewnie też je dostanie :) chociaż teraz ma fazęna piłki :D
U nas też piłka i bieganie po dworze za nią to najlepsza frajda. :D
Lalki rainbow? Nie znam takich. Moje siostrzenice to miały bzika na punkcie laleczek lol. Biały tego w opór i bardzo ładnie i długo się tym bawiły pamiętam
Tyle tych różnych serii tych lalek ze można się pogubić 😂
Te LOL to mega drogie są te laleczki jednak;p pamiętam jak koleżanka z pracy kupowała córce to po kilka stówek płaciła za zestaw;p
Moja siostrzenica właśnie ma te Rainbow , ale tez lol tez bardzom chciała pamietam :)
Aniss no właśnie mój syn lubi takie rzeczy, ze się uczy i wal, a je polecają i właśnie jestem ciekawa, a do tanich nie należą, wiec tez nie chciałabym żeby w kacie leżały..
Gdyby dziecko faktycznie bawiło się takimi drogimi zabawkami to warto kupić.. gorzej jeżeli po chwili będą gdzieś leżeć w kącie..
U nas jednak kreatywne zabawy pod naszym okiem sprawdzają się najlepiej. Ostatnio furorę zrobiła Frutolina ASTRA, ale lubimy też inne plastyczne zabawy. Tworzenia całe godziny i dzieciaki zachwycone.
U nas sprawdzają się drewniane zabawki :)
Lubie drewniane ale myśle ze ddIecko powinno mieć różne do wyboru .
Każde dziecko jest inne i każdemu sie zmieniają upodobania z wiekiem. Mój ma razie jest fanem pluszaków ale pewnie jak będzie starszy to wjadą na tapetę jakieś klocki, samochodziki itp. :)
Tak tak :)
Odnośnie lol to też pamietam zę były drogie;( a mi jakos srednio sie podobały;) na szczęście moje dziecko nie szło w reklamy i chyba z takich na czasie jedynie rainbow miała reszta to barbi i enchantimalsy;) ale to juz tańsze;) wszystkie w super stanie;) dopóki nie trafia w rece młodszej córki;)