U nas te przyssawki nie są hitem może dlatego że są w domu bo jak chodziłyśmy na rehabilitacje to córka bardzo chętnie się nimi bawiła a w domu już nie
U nas aktualnie wszystko tylko nie zabawki 🤣 odkurzacz nowa miłość 😅 a na zabawy fajne są jeszcze inspiracje na pinterescie :)
U mnie syn też lubi bawić się magnesami z lodówki i dlatego chcę jemu kupić tablice i literki magnetyczne żeby bawił się i przy okazji uczył się;)
No te literki i cyferki fajna sprawa :) Też córce kupowałam ,ale u nas średnio się sprawdziły ,bo tylko co chwilę gdzieś te literki porozrzucane były i się gubiły :) Jakoś nie interesowała się nimi. Może u Ciebie się lepiej sprawdzą :)
Ja też zauważyłam taką zależność że często dzieciom podobają się jakieś zabawki na przykład u kogoś albo gdzieś w przedszkolu na sali zabaw A jak już to za opatrzymy dziecko w taką samą zabawkę w domu to już wcale nie jest nią aż tak bardzo zainteresowane
Tablice są fajne my ma pewno chcemy kupić tablice interaktywna ale to jak podrośnie
Teraz jak jeszcze nie pełza i nie siada to jednak ciężko żeby pobawil się np w przekładanie klamerek, przyssawki na okno też się jeszcze nie sprawdza ale na później to fajny pomysł
Na razie wieszam mu różne rzeczy na macie w tym balony i staram się zmieniać zabawki żeby miał coś innego co jakiś czas bo wiadomo ciągle to samo to możne się znudzić
mi te literki na magnesy też sie podobają nawet mam taki słoik po starszej córce ale jednak jeszcze małej nie podaje bo pamietam ze po upadku na podłoge potrafiły magnesy wypaść;/ a one jednak sa małe w obawie przed wzieciem do buzi na razie jej nie daje do zabawy,
Tak te magnesy plastikowe s aniebezpueczne. Sama takie miałam i jak córka się bawiła to wypadały przy rzucaniu o podłogę . Chwila nieuwagi i mały element w buzi . Zmieniam na takie co nie wypadają . Takie jak na zdjęciu niżej
Fajne kiedyś były magnesy w takich pudełeczkach w lidlu i miało dość duże elementy :)
Ja rzadko bywam w Lidlu to małe szanse , że akurat na nie trafię o ile będą w sprzedaży...
Ja jak czegoś konkretnego szukam to zwykle na internecie :) W sklepach internetowych lub na allegro. Bo tak zwykle jak się czegoś konkretnego szukam to ciężko gdziekolwiek znaleźć :D Przynajmniej ja tam zwykle mam :)
xyz super włansie te są najlepsze dla maluchów;) ja am cyferki plastikowe i w sumie jak je kupowałam to strarsza córka była już dużo wieksza wiec nie miałam takiej obawy z młodsza musze poczekać z tymi cyferkami jeszcze;)
mamalaury kiedyś masz racje że były chyba przy jogurtach takie literki puzle sie zbierało;) ja mam tylko 2;D
xyz zastanawiałam się nad nimi w pepco, polecasz je? sprawdzają się ?
Ja właśnie w Pepco kupiłam polecam Moja córka lubi sobie to przyklejać
W dzisiejszych czasach jest wiele zabaw dla dzieci. Ale matki też muszą znaleźć czas na zabawę, bo wychowanie dziecka to ciężka praca. Zajrzyj na stronę internetową https://zaklady-bukmacherskie.online/highbet-opinie/. Tam można się dobrze bawić i zarabiać na różnego rodzaju kobiece rzeczy:)
My ostatnio byliśmy w action i fajna zjeżdżalnie kupiłam i też różnica w cenie jest bo na allegro taka za 60 a w sklepie 30
Mimo że jest od 10+ z tego co pamiętam i tak ja już wzielam syn zaciekawiony kuleczkami jak zjeżdżają i też jak przytrzyma kulke to podnoszę go i pokazuje gdzie odkładać żeby mogła zjechać
lisza wkleisz link?:P
https://allegro.pl/oferta/fontanna-teczowa-zjezdzalnia-wieza-z-3-pileczkami-12544112016?reco_id=a6bade51-e149-11ed-bee1-e66d8c423c6b&sid=1b14f67fa36602937f1572a57e6df4124ef63b53ab9897d3b9ab8b1bd1d899d5
Wydaje się fajna i ciekawa ta fontanna ;)
Póki co syn jest ciągle nią zainteresowany :)
Zawsze jak leży i patrzy jak puszczam piłeczki to przy okazji liczę mu je i mówię ile teraz będzie spadało i jakie kolory mają
Myślę że jak zacznie siadać to z chęcią zacznie się nią bawić no mam bynajmniej taka nadzieję xD
Możecie zobaczyć w actionie może są jeszcze bo były tańsze niż ta na allegro :)