Wywołanie porodu - domowe sposoby

Haha :joy::joy:

@Karolinnna ej ale to może edytuj ankietę ? Mizeria z jogurtem, ze śmietana i octem, czy śmietana i cukrem :smiley: ? Ja np jogurt ocet ciut cukru szczypiorek koperek :smile::smile: więc nooo mix wszystkiego :grin::grin::grin:

2 polubienia
  • Mizeria z octem
  • Mizeria z cukrem
  • Mizeria ze śmietanką
  • Mizeria mix
0 głosujących

U mnie mizeria ze smietaną, cukrem i odrobiną soli :smile::yum: a ogórki w jakiej formie u Was są ? U mnie w domu były tarte na dużych oczkach a u mojego męża w plasterkach.

W plasterkach😀

1 polubienie

Plastry nożem :slight_smile: i chwilkę odstawione z solą żeby sok puszcily .

2 polubienia

U mnie tylko nożem :joy: lubimy jak coś jeszcze chrupnie :joy::joy:

Ja też sole plasterki i czekam aż puszczą soki i potem wylewam tą wodę

1 polubienie

U mnie plasterki od zawsze . Ale jadłam parę razy w gościach tarte i jakoś mi nie pasuje . Wolę zdecydowanie plasterki .

1 polubienie

Tatrte ? Na takich drobnych oczkach czy w talarki. ?

Ja jadłam tarte na grubych oczkach . Jednak wolę plasterki zdecydowanie .

1 polubienie

To taka nie mizeria :joy::sweat_smile: u mnie też zdecydowanie plasterki

1 polubienie

Dla mnie była zbyt rozmemłana :rofl:. Nie wiem czy istnieje takie słowo .

2 polubienia

U nas zawsze są w plasterkach …. Jednak trzeba wiedzieć że się je :joy:

1 polubienie

No właśnie o to mi chodziło , że czuć wtedy bardziej tą mizerię . Jeszcze jak dobre ogórki gruntowe to już w ogóle chrupiące plasterki .

1 polubienie

Jestem team plasterki :blush: tarte na tarce to do tzatzikow

Czyli jednak tak jak się spodziewałam większość w plasterkach :blush: u nas była tarta na grubych oczkach może i rozmemłana ale ja za dzieciaka tylko taką miałam dopiero później poznałam w plasterkach. Obecnie w domu robimy raz taką raz taką dla równowagi :blush:

No tak jak człowiek przyzwyczajony to co innego . Każdy coś w domu miał i coś z niego wynosi , co innych może dziwić . Dlatego fajnie jest poznawać ludzi i ich zupełnie różne nawyki czy przyzwyczajenia.

2 polubienia

Dla mnie to taka mamaja jak na oczkach tarte :face_with_peeking_eye:

Tak dla mnie też tak właśnie czuć ,

1 polubienie