Wystrój pokoju tańszy niż myślisz

Generalnie jestem dosc daleka od kupowania roznych rzeczy na Allie, Shein czy Temu, ale… o ile nie kupuje tam ubran czy rzeczy do zywnosci to naklejki na sciane sa sztosem !
Zmieniamy wystroj pokoju syna, ma lozko domek na antresoli i zamowilam za oszałamiajaca cene 12,29 na Shein naklejki małpek. Przyszly i szok ! Wszysykie malpki pieknie wyciete, podpisane wiec naklejenie ich zajelo nam 4 minuty. Radosc niesamowita !
Odrazu zamowilam pande w eukaliptusach do sypialni hahahaha

3 polubienia

Rzeczywiście super naklejki. Rozwniez planuje zakup do pokoju corki takze dzieki za info. Na allegro widzialam takie naklejki o wiele drozej.

Naklejki super ja kupiłam na skrzynię z zabawkami chyba za 8 zł

[grid]

[/grid] dobra jakosc I są z takiej folii że łatwo można je zerwac

Naklejki ładne, ja miałam na ściance kilka większych królików, po oderwaniu (nawet z suszarką) została tragedia trzebaby było gładzić całą ścianę na nowo żeby było okej

Te schodza super bo juz sprawdzalismy hahah bo trzeba bylo jedna odkleic i przykleic dalej

Wow świetny efekt! Za taką cenę to faktycznie można poeksperymentować. Ja czasem zamawiam na temu właśnie jakieś rzeczy do domu typu wieszaki, organizer na biurko, ograniczniki do drzwi - akurat to mają w dobrym stosunku jakości do ceny.

To że dobrze się je usuwa to świetna wiadomość, jeszcze bardziej mnie to przekonuje do zakupu :slight_smile:

Wow piękne :heart_eyes:super urządzony pokoik, wszystko pięknie przemyślane. Takie detale jak naklejki na ścianie dodają uroku więc super pomysł :heart_eyes:

Ja też mam sporo rzeczy z Temu. Raczej nie kupuję tam ubrań ani sobie ani synkowi, ale rzeczy do domu są naprawdę fajne. Biorąc pod uwagę, że niektóre rzeczy są w Polsce kilka razy droższe, a jakością wcale nie odbiegają od tych z Chin, to moim zdaniem nie ma co przepłacać. :blush:

Tez sama zamowilam naklejki teraz z Temu :smiley:

W zeszlym tygodniu zmienialam pokoj synka na pilkarski, pomoglo mi temu i sinsay :heart: synek zachwycony

3 polubienia

Super