A co ile podcinacie końcówki?
Co pół roku, zawsze chce iść szybciej, ale ciągle zapominam. Nie farbuję włosow, nie używam prostownicy a suszarki używam ze średnią temperaturą więc włosy mi się nie niszczą. Jak idę co pół roku to nie mam rozdwojonych ani suchych końcówek.
Też muszę zacząć co pół roku, zaraz ładniejszą są te końcówki . A ja nie pamiętam kiedy byłam chyba latem ![]()
![]()
bo też mam ten problem , że zapominam się umówić i ciężko znaleźć mi dobrego fryzjera
Ja dwa raz w roku na wiosnę i jesień. Też nie prostuję a jednak te końcówki mi się rozdwajają i łamią. I już po pół roku to wymagają tego moje włosy
Warto nakładać olejek na końcówki
Jaki polecasz ?
Ja używam olejek z czarnuszki i jedwabiu
Ten z czarnuszki jest teraz w Rosmann na promocji za 3,99zl a czasem w biedrze na promocji oba kupuje za 3zl
Ja używam z czarnuszki albo lubię isana , trycholog mi poleciła isane ![]()
Aa to ja ten z oddany też używam ![]()
Ahhh ten słownik ![]()
![]()
a jaki kolor używasz ? ![]()
A to takie w salonach fryzjerskich używają
Też, ale można w dobrej cenie kupić w Rosmann
Coś mi się kojarzy że kiedyś szampon z tej firmy też używałam ![]()
Ja też coś kojarzę ten szampon, ale pewnie dlatego że u fryzjerów często je widać ![]()
No ja używam te po lewej na górze zdjęcia i jestem zadowolona. One co jakiś czas są na promocji więc jak Ci się nie spieszy to poczekaj
Ok dziękuję, jak je zobaczysz w promocji i będziesz pamiętać o Mnie to daj znać ![]()
![]()