Wypadające włosy u dzieci

zauważyłam ze jest, to objaw przejścowy córcię czesto czesze w wymyślne fryzury dobierańce, kucyki i inne cuda, być może to też wpływa na włosy, ostatnio byłyśmy u pani dr i zaleciła nam komplex witamin, z racji przeziębień w zasadzie tylko częstych atarów, które łapie czesto od innych dzieci, być może panikuje, bo widzę dzieci w dużo gorszym, stanie na placu zabaw i od nich zazwyczaj mała łapie przeziębienia.
Co do witamin w warzywach obecne warzywa głównie te pierwsze to są strasznie naszpikowane chemią wiec ich wolę unikać, a stare jak to stare też nie maja aż tak dużej porcji witamin, na szczęście niedługo lato :wink:

a w jakim wieku jest Twój maluszek?

Katarzyno to wątek z 2014 roku :slight_smile: możliwe ze autorka dawno sobie poradziła z problemem ;))

Mnie pozytywnie w przypadku Hair Medic zaskoczyła na pewno wydajność. Tego serum nie trzeba wcale dużo nakładać żeby rzeczywiście potem był efekt na głowie. Organiczny skład, 14 naturalnych sprawdzonych składników które są dobrze tolerowane przez skórę. Ja w każdym razie nie mam żadnych uczuleń, wyprysków i innych takich odczynów .