Wymiana, zakupy między sobą

Postanowiłam że założę post w którym będziemy umieszczać rzeczy do sprzedania, które nie są nam potrzebne a mogą przydać się innym laseczkom. 

Od niedawna rozpracowuje vinted także jakby jakąś mama była chętna to zapraszam nick : monia0892. 

Mam do sprzedania trochę drobiazgów :D 

heh mój syn ciągle do mnie mówi żebym wystawiła cos na Vinted ale ja sie do tego nie nadaje( chyba)Ciekawy pomysł z wątkiem

Tylko Ci się wydaje tak, spróbuj mi też się wydawało że to takie trudne a można kupić wiele rzeczy w obniżonych cenach i łatwizna 

Fajny pomysł chętny czasem zaglądne do wątku czy jest coś co by mi się przydało 

Świetny pomysł 😊

Rzeczy wystawiam na olx vinted i allegro lokalnie za jednym razem :) czasem tam też coś sprzedam. Na olx czasem są promocyjne wysyłki to wtedy można się większej ilości przedmiotów pozbyć :)

Kupowanie na Vinted nie jest trudne, sprzedawanie też no i dla sprzedającego jest bezkosztowe nie licząc poświęconego czasu to kupujący ponosi koszty prowizji. Też mam konto na vinted ale raczej wolę olx.

Super pomysł:))

Tak, na vinted jest trudno. Musi sie trafic niezla perelka w dobrej cenie zeby oplacalo sie to kupic i sprzedac. Bo jedli dojdą koszty wysylki i ochrona kupujacego to wcale tak tanio sie nie robi 

Ja jeśli ktoś nie chce kupować przez vinted ustawiam olx jest taniej. Chociaż też zależy jaka weźmie Przesylke :) fajnie ze są teraz takie opcje. 

Ja jak były tanie przesyłki na olx a na vinted ktos polubil to pisalam wiadomość ze w razie czego mam też wystawione na olx z przesyłką i ze do ... np 31.03 jest za 1 zł. Pare osób tak przekierowalam i kupiły.

Fajny pomysł na wątek i na pewno się przyda :)

Już Cie szukam Ewcia. Kto jeszxze ma? 

Ja miałam vinted a nie pamiętam hasła:D muszę odzyskać i wam podam 

Ja na vinted jestem dominikadzi

martyna, hasła może nam nie podawaj :D

no mi często na vinted rezygnują jak dojdzie im te 5% od zakupów i ochrona kupujących 

Mazia no sporo to potem wychodzi, dlatego chyba olx pod tym względem jest lepsze;)

A z allegro jeszcze korzystacie? Tak chyba już niezły przestuj się zrobił 

Na olx są oszuci spotkałam się nie raz, oszukali mojego szwagra i koleżankę takze kupując tam dobrze sprawdzam 

Teraz trochę chyba jest lepiej bo  jest ta opcja kup teraz co w jakiś sposób zabezpiecza kupujacego,)

Ja od dłuższego czasu unikam zakupow z tyxh portali mam kilka ubran nietrafionych niby nowa kiecka a sprana;(

Niby stan bardzo dobry a dla mnie nadaje się na szmate do podłogi;) a swoich praw dochodzić to kiepska sprawa wiec macham ręką i teraz nawet nie zagladam tam, teraz jest tyle wyprzedazy ze lepiej dołożyć te 5 czy 10zl.i mieć nowe ;) a i zawsze można zwrócić wiec nikłe ryzyko

Może i tak, ale nie u każdego tak można trafić