Wymiana butów w CCC

Dziewczyny czy któraś się może orientuje jak to jest w CCC z wymianą butów kupionych na promocji? 

Chce wymienić buty na rozmiar mniejszy. Buty były kupione stacjonarnie. Teraz już tego rozmiaru stacjonarnie nie ma w CCC w moim mieście. Jest w innych miastach. 

Pani przy kasie powiedziała że nowe buty ściągnąć mogą do danego salonu ale musi to być nowe zamówienie. Czyli musiałbym oddać tamte buty kupione na promocji i zakupić nowe w standardowej cenie. A ja bym właśnie chciałaś zachować rabat i jedynie wymienić rozmiar butów. 

Czy ktoś się orientuje jak mogłabym to zrobić?

To chyba się nie da. Bo tam nie ma jako tako wymiany, tylko wlasnie trzeba zrobić zwrot i kupić nowe. Nie ważne czy całkiem inny model czy tylko rozmiar.

Ja kiedyś byłam "wymienić " rozmiar, to Pani przy kasie musiała anulować stary paragon, zrobić zwrot do kasy i nabić nowy paragon. U mnie cena była ta sama, więc i tak nic nie płaciłam, ale to właśnie były dwie różne transakcje w systemie.

Nie wiem jak w CCC. W 5. 10. 15 jest możliwe wymieniać i oddawać produkty między miastami. 

Może zapytaj kogoś z innego miasta, czy są rozmiary tych butów i tam spróbować z paragonen wymienic

Nie pamiętam czy to było CCC czy inny sklep ale mając problem z rozmiarowka musiałam najpierw zwrócić produkt a potem zamówić na nowo drugi z innym rozmiarem;( trochę zamieszania bo łatwiej jednak było by wymienić niż czekać na zwrot gotówki który jednak jest przyblokowany;( 

Czasami z ccc są na stronie promocje że wysyłka na paczkomat jest za free ;)

A on line nie możesz zamówić z dostawą do domu w tej niższej cenie? Masz klubową kartę? Masz gratis dostawę kurierem albo do paczkomatu  , ale musi być  dana kwota  ,ew weź dwie pary i jedną  sb zostawisz a drugą oddasz stacjonarnie ;) 

No właśnie nie wiem co mam zrobić teraz. Bo szkoda mi tego rabatu. Wcześniej zapłaciłam 90zl a teraz będę musiała zapłacić 130....

Olutek, spróbuj on line zamówić jak Ci pisze,  no chyba że masz daleko do swojego ccc i nie kalkuluje się jeździć później oddawać tę jedną parę 

Ja kiedyś chciałam wymienic buty w ccc ale nie było rozmiaru więc zwróciłam. Do innego miasta nikt nie pojedzie po buty.. Oj chyba nie masz wyboru tylko zwrócić buty i zrezygnować z ceny promocyjnej.. Jeżeli mają takie zasady sklepu to raczej ich nie da się "przeskoczyć" 

Aleksandra na CCC są często promocje więc możesz jeszcze poczekać na taką chociaż tutaj może być różnie potem z rozmiarem;( zerknij sobie jeszcze na eobuwie bo też mi się kiedyś zdążyło że tam te same buty były w lepszej cenie;)

Aniss właśnie patrzyłam i na eobuwie nie mają tego rozmiaru a cena ta sama niestety. 

Kurczę slabo

Ola jak już nie ma tej promocji to po sprawie. Oddawać buty można w każdym ccc nie trzeba w tym, w którym się je zakupiło jak coś :) ale niestety jak promki nie ma to już nie kupisz taniej bo to zawsze jest zwrot i nowy zakup 

Aaa czyli że już wgl się promka skończyła jak pytałaś w sklepie,  no to tak pozamiatane i możesz tylko w tej wyższej cenie kupić  :( 

A no to niestety w takiej sytuacji rabat przepadnie, też tak kiedyś miałam.

No niestety nic już nie zrobisz, nie da się "utrzymac" tej promocji. Ewentualnie chwilę poczekaj, tam co chwilę są jakieś promki.

Ola nie da się tego obejść jak oddać buty i zakupić nowe, niestety promocja przepadnie. Ja w takich sytuacjach biorę dwie pary i wtedy jedną zwracam, tyle , że w ccc to często są promocje dodatkow w letyshop jest częśto 10 procent zwrotu. 

Chyba przy takich promocjach faktycznie lepiej zamówić kilka par butów a potem zwrócić nieodpowiednie;) wtedy jest większa szansa na dobre dopasowane buty;)

CCC robi często promocje i mają zniżki ale czasami z tymi rozmiarami jest ciężko utrafić;( ja ostatnio zamówiłam sandały na temu mam nadzieję że będą dobre;) czekam na dostawę ;)