Wygrana w konkursie

Taaak, co prawda nie było mnie tu wtedy tyle szybciej ale wchodziłam codziennie i sprawdzałam :speak_no_evil:

1 polubienie

Ojj było by mu z nami ciekawie :rofl::rofl:

1 polubienie

Pamietam ! Tyle chcialam Wam opowiedziec bo zycie mi sie zmienilo troszke i codziennie wchodziłam z nadzieja ze to JUZ :laughing:

1 polubienie

I pamiętam , że ktoś narzekał na zmiany :see_no_evil::see_no_evil: a teraz jest o wiele wiele lepiej niż kiedyś :smiley:

Ja konto na forum zakładałam już dawno temu ale nie potrafiłam nic tu zrobić i faktycznie po zmianie jakoś mi łatwiej było zacząć :face_with_peeking_eye:

A ja jestem od niedawna , i całkiem fajnie mi też :smiling_face:

1 polubienie

Strona jest dużo przejrzysta. Ja zakładałam też jeszcze w starej wersji, ale dość szybko właśnie była zmiana. Fajnie, jak dla mnie na plus

Ja już w sumie zapomniałam jak to było na starym forum, jedynie pamiętam , że się zacinało :smiley: a od kiedy tu jesteś ?

Ojej, już nawet dokładnie nie pamiętam, ale na pewno ponad rok, bo jeszcze w ciąży byłam. Wydaje mi się, że w październiku/listopadzie minął rok, bo dołączyłam, jak był konkurs na supermoce :rofl:

od października a udzielam się od grudnia a ty ?

Ja około rok, tylko na początku nic nie wygrywałam

Aktywność na forum jest bardzo ważna :slight_smile:

1 polubienie

Ja konto założyłam bardzo dawno temu a dopiero od dwóch miesięcy jestem aktywna :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::see_no_evil:

Ja jestem trzeci miesiąc. fajnie tu jest. Dziewczyny stworzyły bardzo fajną atmosferę :heart_eyes:

3 polubienia

Ja od dwóch miesięcy i też mi się tu podoba. Ciekawych rzeczy można się dowidzieć i zasięgnąć szybkiej porady

O widzisz :slight_smile: powodzenia dziewczyny :slight_smile:

Mnie tu trochę mniej :slight_smile: Muszę ogarniać trochę za duzo.rzevzy obecnie.
Ale ogólnie jestem od polowy 2023 :stuck_out_tongue: I wiecznie wravam :blue_heart:

Można się na chwilę oderwać :smiling_face:

Hahaha ja tu zaglądam jak dziecko mi zaśnie na piersi :rofl::face_with_peeking_eye:

1 polubienie