Taaak, co prawda nie było mnie tu wtedy tyle szybciej ale wchodziłam codziennie i sprawdzałam ![]()
Ojj było by mu z nami ciekawie ![]()
![]()
Pamietam ! Tyle chcialam Wam opowiedziec bo zycie mi sie zmienilo troszke i codziennie wchodziłam z nadzieja ze to JUZ ![]()
I pamiętam , że ktoś narzekał na zmiany ![]()
a teraz jest o wiele wiele lepiej niż kiedyś ![]()
Ja konto na forum zakładałam już dawno temu ale nie potrafiłam nic tu zrobić i faktycznie po zmianie jakoś mi łatwiej było zacząć ![]()
A ja jestem od niedawna , i całkiem fajnie mi też ![]()
Strona jest dużo przejrzysta. Ja zakładałam też jeszcze w starej wersji, ale dość szybko właśnie była zmiana. Fajnie, jak dla mnie na plus
Ja już w sumie zapomniałam jak to było na starym forum, jedynie pamiętam , że się zacinało
a od kiedy tu jesteś ?
Ojej, już nawet dokładnie nie pamiętam, ale na pewno ponad rok, bo jeszcze w ciąży byłam. Wydaje mi się, że w październiku/listopadzie minął rok, bo dołączyłam, jak był konkurs na supermoce ![]()
od października a udzielam się od grudnia a ty ?
Ja około rok, tylko na początku nic nie wygrywałam
Aktywność na forum jest bardzo ważna ![]()
Ja konto założyłam bardzo dawno temu a dopiero od dwóch miesięcy jestem aktywna ![]()
![]()
Ja jestem trzeci miesiąc. fajnie tu jest. Dziewczyny stworzyły bardzo fajną atmosferę ![]()
Ja od dwóch miesięcy i też mi się tu podoba. Ciekawych rzeczy można się dowidzieć i zasięgnąć szybkiej porady
O widzisz
powodzenia dziewczyny ![]()
Mnie tu trochę mniej
Muszę ogarniać trochę za duzo.rzevzy obecnie.
Ale ogólnie jestem od polowy 2023
I wiecznie wravam ![]()
Można się na chwilę oderwać ![]()
Hahaha ja tu zaglądam jak dziecko mi zaśnie na piersi ![]()
![]()