Wygrana w konkursie

Też widziałam ten wątek, więc może autorka posta skorzysta :blush:

1 polubienie

myślam ze tylko infuenserki dostają

Tutaj na forum dostają mamy ( szkoda że niema żadnego taty ) które wykazują się zaangażowaniem i dzielą wiedzą

3 polubienia

No i najważniejsze , nie powielać wątków, dodawanie wątków nic nie daje , lepiej wyszukać w lupce niż robić spam :slight_smile:

1 polubienie

Na forum jest i tyle fajnie, że produkty może dostać każda osoba która się udziela, jest aktywna i daje porady :wink: fakt czasem trzeba trochę czasu poświęcić, ale myślę że warto :wink:

Może kiedyś się pojawi :smiling_face: fajnie by było tak poczytać doświadczeń ze strony taty jak to jest :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Ale wyobraź sobie co taki tata musiałby przejść czytając nie raz te komentarze wkurzonych matek :rofl:

2 polubienia

Mogłoby być ciekawie i zabawnie :face_with_peeking_eye::grin:

No i jestem ciekawa czy któryś tata właśnie by się tak interesował takim forum :speak_no_evil:

Haha ciężko mi sobie wyobrazić mojego męża jak siedzi na forum i z wami plotkuje :sweat_smile::sweat_smile:

Pierwsze miesiace bardzo sie staralam zeby wchodzic w te wszystkie warki, nie bardzo ogarnialam jak to dziala i martwilam sie czy jest ok.
Pozniej za to zmienulo sie forum diametralnie i oczywiscie ciezko mi bylo sie przyzwyczaic bo nie lubie zmian. Finalnie uwazam ze teraz jest nowoczesnie i przejrzyscie choc faktycznie zmienilo sie tu wszystko.
Teraz ? Juz od dawna nie ma dnia zebym tu nie zajrzala nawet jak się kąpie. To stalo sie codziennoscia, chec dzielenia sie z Wami tym co mi sie przytrafilo, co zlego u mnie, czym chce sie pochwalic, zadac pytanie na ktore w mig mam odpowiedz. I mimo ze nie znamy sie osobiscie to ja po poltora roku czuje ogromna wiez z wiekszoscia uzytkowniczek :heart:

2 polubienia

Redakcja wynagradza najbardziej pomocne mamy, czyli takie które udzielają się na forum. Ale nie liczy się tylko ilość komentarzy, ale ich jakość. Lepiej napisać mniej, ale bardziej wartościowe, niż dużo, ale byle jakich :smile: co miesiąc wybierane jest 20 mam do których trafi paczuszka i nic nie trzeba płacić, jedynie cieszyć się z wyróżnienia :smile:

To prawda, na początku ciężko się połapać, ale jak złapiesz co i jak to jesteś tu codziennie, to forum uzależnia :sweat_smile:

1 polubienie

Z tym że ciężko się na początku połapać to fakt,.ja miałam dwa lub trzy podejścia w różnych odstępach czasowych, bo nie mogłam jakoś tego ogarnąć, ale jak za tym trzecim razem udało mi się połapać jak tu “funkcjonować” to teraz codziennie zaglądam :sweat_smile:

1 polubienie

na początku ja nawet nie widziałam jak komentować :joy:

jestem od października a od grudnia się udzielam :joy:

Też sobie tego nie wyobrażam, mój to myślę że by przeczytał jeden wątek i uciekał :rofl::see_no_evil: @Mamina ja sobie juz nie wyobrażam jakby miało zabraknąć forum , lubię tu wracać , po czytać , zobaczyć co u was, no i faktycznie przed zmianą mnie tu nie było tak często, też nie wiedziałam do końca o co tu chodziło no i strona strasznie się zacinała @Molly to jeszcze taka rada, że lepiej jak będziesz odpisywać w jednej wiadomości oznaczając kogoś”@„ :smiling_face:

1 polubienie

Ogólnie to nie konkurs :slight_smile:
To forum dla Mam, ktore szukają wsparcia, rady i same chcą się podzielić swoim doswiadczeniem :slight_smile: albo po prostu porozmawiać- o wszystkim i o niczym :heart: Miejsce gdzie chętnie się wraca.
A za konkretne udzielanie się (niekoniecznie spam i powielanie tematów) można przetestowac fajne produkty od Lovi. Po to żeby później podzielic się opinią na ich temat. To taki mozna powiedziec bonus :slight_smile:

1 polubienie

Mi też było ciężko zacząć w ogóle udzielać się na forum czy ogarnąć wszystkie zasady tu panujące . Miałam parę wtop - powielony wątek itp i dziewczyny trzymają rękę na pulsie i mnie upominały o to i jakoś chyba to na co dzień ogarniam :face_with_peeking_eye: bardzo lubię tu zaglądać i nawet jak nie mam ochoty się udzielać to chętnie czytam wasze wpisy ,porady itp. :slightly_smiling_face:

A pamiętacie jak wyłączyli forum żeby zmiany zrobić , ciągle odświeżałam stronę i patrzyłam czy to już :sweat_smile:

1 polubienie