Taka nawet mamybi nic z tego
Kurde może faktycznie kupie jakąś.. jest to niemożliwe żeby wodnej butelki nie chciała.. Ściągam jej mleko i próbuje.
A powiedzcie mam próbować raz z jednej raz z drugiej? W sensie ze jedna butelkę przez cały dzień?
Bo tak robię i nie wiem czy dobrze. Myślałam że może załapie. I raz mi wypiła jak spala, a teraz nawet jak spi I zamieniam pierś to od razu się budzi i płacz
No to chyba jakaś początkująca Pani. Ja jak zaczynają się w to bawić to robiłam 2.5 h z ozdobami
Moja w szpitalu i jeden dzień w domu używałam butelki. Więcej nie podawałam to nie wiem jak czy akceptuje czy nie
Ja uwielbiam te butelki z lovi, zwłaszcza szklane. Używamy też buteleczki z canpolu i syn z niej pije, ale mam wrażenie, że te z lovi mu bardziej odpowiadają.
Mazia właśnie to różnie bywa jedne dzieci szybko zaakceptują taką zmianę inne będą potrzebować dużo więcej czasu
Nie Monia. Właśnie w tym salonie tak długo robią, ale bardzo dokładnie i wgl. Jak nie zagadujesz jej to wyrobi się w 2h. Ale rzadko się zdarzało
Już nie wiem dlaczego są dni ze jest ok nie ulewa a potem dzień gdzie co chwila kaftanik do zmiany
Podgrzewacz fajna sprawa ale my dajemy radę z termosem i pojemnikiem na mleko :)
No właśnie ja tak mam jak narazie. Nigdy nie wiem na ile mogła bym wyjść z domu.. Więc tylko na szybkie zakupy mogę skoczyć. O kosmetyczne itp narazie zapomniałam:D
Aniska chcę iść tak jak powinno być czyli ma pół roku to juz 6+, z córka tak robiłam, a nawet szybciej zmieniałam smoczek i ogarniała, a ten ma opory . Choć no nawet sobie radzi z tym 6+ tylko ,że on mi pije mleko tylko jak zaśnie. Cwaniak od kiedy je stałe chce tylko tak jeść i nie wypije mi mleka z butelki bo chce siedzieć w krzesełku. Także mleko dostaje jak go usypiam na drzemki i w nocy
czasem zbyt szybki przepływ powoduje, że dziecko się krztusi lepiej ostrożnie czasem zmieniać na większy smoczek tzn. należy obserwować dziecko
Też się chętnie dowiem opinie o butelce która zamówiłaś Martyna bo moja córka pokłóciła się chyba z obecną butelka i nie chce pić z niej mleka. Ogólnie karmię piersią, ale na noc dawaliśmy moje mleko butelka żeby wiedzieć ile zje. Od tygodnia młoda nie chce w ogóle butelki a ja wylewam to co podgrzeje. Powrót do pracy zbliża się wielkimi krokami a ona ma humory.
No Magda zawsze mąż podjechać o dowieść synka. Ja miałam w butelce ściągnięte i nie było problemu,ale ja naciskałam by się nauczył z tej butelki pić bo jestem migrenowcem i ja będę musiała brać wcześniej czy później mocne leki i będzie musiał pić mm w tedy
Pierwszą butelkę miałyśmy Lovi łącznie ze smokiem. Później Canpol - smoczek Lovi pasuje idealnie, znowu Lovi itd. ;D
Teraz mamy Avent Classic różową z motylkami ale smoczek Lovi obowiązkowo ;) Wszędzie pasuje bez problemu ♥
Może są jakieś inne o których ie wiemy albo jakieś inne sposoby, gumowy cycek i do niego butelek wsadzić :D
ja też ją widziałam ale mamy podgrzewacz więc u nas zbędna
Też misie wydaje że z lovi są delikatniejsze, cieńsze ;))
My mamy lovi i canpol różne rodzaje i szklane i plastikowe
Ewabrz u mnie w rodzinie tez taki przypadek byl ze dziecko nie akceptowalo buteli. To jest masakra bo nawet nigdzie nie mozna wyjsc i zostawic dziecka z kims