Wrześniowe promocje w LOVI!

Drogie mamy,
nowy miesiąc to nowe promocje! W niższych cenach dostaniecie nasze butelki LOVI Medical+ :heart:
Produkty objęte promocją znajdziecie tutaj: https://lovi.pl/c/promocje

Butelka LOVI Medical+ nie zaburza odruchu ssania i jest bezpieczna dla dziecka karmionego piersią. Zawiera specjalny zaworek odpowietrzający, który zmniejsza ryzyko wystąpienia kolki. Butelka LOVI Medical+ ma kształt ułatwiający trzymanie i podawanie dziecku pokarmu w bezpiecznej pozycji :heart:

Przypominamy również, że butelki Medical+ i Mammafeel są dostępne w dwupaku w niższej cenie :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Miałyście już okazję używać naszych butelek LOVI Medical+? :raised_hands: :heart:

1 polubienie

Jeszcze nie miałam okazji używać tych butelek ale super że jest na nie tak dobra promocja , jestem przed ogarnianiem wyprawki tak że dobrze się składa :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

U starszej córki twn smoczek nie poszedł :frowning: mleczko wylewało jej się bokami :frowning: mammafeel jest o niebo lepsza 🩷

Najlepsza butelka mamafeel i super promki :slight_smile:

Medical+ polecala mi neurologopeda i mam jedna w domu, dziewczyny polecaly z kolei mammfeel wiec z pewnoscia skorzystam z promocji :slight_smile:

Również jestem team Mammafeel , uwielbiam te butelki

O mamafeel dowiedzialam sie tu na forum od innych mam poczytalam sobie i kazdy glownie je poleca, o tych butelkach medical jeszcze nie slyszalam , chetnie jeszcze poczytam opinii , pod koniec października rodze tak ze do wyprawki jak znalazl :star_struck:

Córka przetestowała butelki Medical+ i zaakceptowała je, nie miała kolek,ani żadnych innych brzuszkowych problemów. Przy drugiej córce będziemy testować butelki Mammafeel :slight_smile:

Testowaliśmy. Ogólnie mały miał problem z piciem z jakiej kolwoek butelki źle układał wargi na smoczkach. Dopiero mammafeel została i była z nami baaaardzo długo

Rownież jestem za mammafeel

1 polubienie

Od poczatku nam towarzyszyła butelka Medical - mieliśmy zarówno plastikowe jak i szklane. Te szklane zdecydowanie skradły nasze serca: lekkie, łatwe w czyszczeniu, piękne. Tym razem również się na nie zdecydujemy :smiling_face_with_three_hearts:
Smoczek w butelkach pomógł nam dokarmiać córkę 🩷

Ja przy drugim dziecku używałam Medical+. Dostałam od was również szklaną butelkę, którą lubiłam używać do podgrzewacza.
Teraz przy trzecim dziecku będę używała serię Mammafeel. Jest genialna i nie moge się doczekać aby pierwszy taz użyć. Szwagierkom rownież poleciłam te butelki i Antoś od początku je zaakceptował.

Nigdy nie mialam szklanych butelek , przy drugim dziecku na pewno bardziej sie zainteresuje tematem tych butelek

Mój synek ma 5 miesięcy i do tej pory nie mieliśmy żadnych problemów z butelkami. Pije zarówno z LOVI Medical+, jak i z Mammafeel. Bardzo dobrze radzi sobie z odruchem ssania i nie widać, żeby którakolwiek mu przeszkadzała. Szczególnie doceniam, że Medical+ ma zaworek odpowietrzający – dzięki temu kolki pojawiają się dużo rzadziej, - u nas w jak na razie wogole ich brak… a Mammafeel jest świetnie dopasowana do małych rączek i łatwo mu ją trzymać samodzielnie. Bo to juz etap ze musi sam sobie podtrzymywać butelke :joy:Obie sprawdzają się u nas fantastycznie :heart:

Dziękujemy :heart_eyes: :heart:

Ekstra, mamy nadzieję, że się sprawdzą! :heart:

Koniecznie zajrzyj na wątek na forum z opiniami o butelce LOVI Medical+ :heart:

3 polubienia

Wspaniale nam to czytać :heart_eyes: :revolving_hearts:

Dziekuje bardzo , poczytam opinii :smiling_face_with_three_hearts:

To skoro wrzesniowe promocje to pazdziernikowe nowosci ? :rofl:
Jako jesieniara zycze sobie kolejnych jesiennych nowosci ( tak jak smoczki jeżyki byly idealnie wpasowane w jesien ) :heart::heart::heart:

1 polubienie