Witam. Córka ma 7 miesięcy i na wiosnę planuję kupić wózek spacerowy, lżejszy od wielofunkcyjnego, ale nie parasolkę tylko taki z całą rączką jeszcze… Przeznaczyć chcę nie więcej niż 500 zł. Moimi typami jest baby design sprint i graco ultima, wiec jeśli któraś z Was posiada któryś z wózeczków proszę o opinię. A może któraś z mam ma coś innego, ale podobnego … Z góry dziękuję za pomoc
ja mam taki
jest świetny mało miejsca zajmuje ma mega wielką bude bo prawie pod pałąk się ją rozkłada cena też dobra.
Paulina fajny ten wózek, ale niestety szukam czegoś mniejszego po złożeniu.
wiesz co ja sobie kupiłam rowerek i ma funkcje rozkładania jak w spacerówce i chyba ja przejde na niego bo młody i tak nie chce do wózka
No my jeszcze za malutcy, dopiero bedziemy sie przesiadac do spacerowki za jakies 2 miesiace.
Znajoma ma, jest zadowolona
Oj to faktycznie jeszcze czas macie
Mariee to super
Paulina tak, ale już zaczynamy szukac bo to ciezka decyzja z wózkiem.
Oj wiem coś o tym hahah
Dziewczyny zdecydowalam sie na nowego Joie litetrax 4, uzywana 3 jednak nie byla w stanie idealnym wiec jej nie wzielam. Wózek zamowilam z Niemiec bo mimo iz przesylka kosztowała mnie 50zl to wyszlo i tak 350zl taniej niz w Polsce. Jakby, któraś z mam chciała kupić to chętnie powiem co gdzie i jak
Jak dobra cena i widzisz że nie jest zniszczony to bierz, ja mam co prawda x landera ale też spacerówka wygląda jak nowa a trochę ją już użytkujemy , też będę chciała ją potem sprzedać
Firma lionelo ma fajne wozki. My mamy od nich spacerówke annet, porządne wykonanie z kółkami na każdy teren- przetestowane osobiście
wózek