Kochani Prosze was o pomoc :((( Pękła mi spacerówka mój mały ma 8 miesiecy i jest nam potrzebny wózek nowy ;/ Macie sprawdzone wózki ??? byle mocne i nie za tysiące ;/
my teraz kupiliśmy taką i jestem bardzo zadowolona
Dzięki już ogladam !!!;)
Byś wysłała swoje zdjęcie tego wozku ?
mam w garażu bo w domu nie mam gdzie trzymac zrobię jutro to pokazę
Ania a szukałaś na olx ? Można znaleźć wózki dobrej firmy w niskiej cenie, może znajdziesz coś w swojej okolicy?
My mamy wózek 2w1, więc przepięłam tylko spacerówkę na stelaż, nie mam doświadczenia w typowych wózkach spacerowych ;/
Ja również proponuję poszukać wózka na olx. Używany ale i będzie w dobrej cenie.
a szukasz lekkiej spacerówki czy czegoś większego? my z wózka 2w1 z bardzo średniej półki cenowej przeskoczyliśmy do baby joggera city mini zipp i z czystym sumieniem go mogę polecić, jeśli ktoś szuka lekkiego i składającego się do niewielkich rozmiarów wózka, a przy tym solidnego i wygodnego dla dziecka. swoje kosztuje, nie powiem, że nie (jakieś 1400zł, ale może jak się poszuka to będzie coś taniej), ale jest wart swojej ceny, nigdy nas nie zawiódł. i mimo niewielkich kół i lekkości daje radę i po śniegu i po lesie. dbamy o niego prawie jak o dziecko ;p żeby kolejnemu maluszkowi też posłużył.
jeśli zależy Ci na czymś nie drogim polecam allegro i olx…ja obie gondole miałam z olx i powiem Wam ze super, mega zadowolona, wózki zadbane, czyste i sprawne w 100% spacerówkę kupiliśmy nową ale tez szukaliśmy tańszej- kupiliśmy w zwykłym małym sklepiku w małym miasteczku - na wiosnę wyciągniemy ją dla drugiej córki dopiero …Ania poświęć sobie wieczór i może uda Ci się znaleźć coś bardzo blisko siebie i niedrogo
Odświeżam wątek. Ktoś coś na temat wózków spacerowych? Przyjrzałam tu kilka wątków, ale nie znalazłam tego co szukam. Jakie macie wózki spacerowe i czy jesteście z nich zadowolone? Ja póki co ma wózek 2w1 i super sprawdza się, jest duży, stabilny i ma dobrą amortyzację, jednak z racji zbliżających się wakacji szukam czegoś co po złożeniu zajmie mało miejsca w samochodzie. Fajnie składają się wózki np. Espiro Shine czy Espiro Nano. Ma ktoś taki model. Opinie czytałam i są baaardzo różne.
Dodam tylko, że mile widziany taki który można prowadzić jedną ręką. Większość modeli Espiro ma właśnie taką możliwość, gdyż ma jedna rączkę tak jak wózek 2w1.
Ja mam wózek z dużymi pompowanymi kołami, ja takie lubię z tego względu że my często chodzimy na spacer gdzieś po nie równym terenie, u nas za osiedlem jest taki duży plac, krzywy, zarośnięty, potem dalej łąka ale po takim terenie to zdecydowanie wózek z dużymi kołami (oczywiście skrętne)
Duże pompowane kola maja niestety to do siebie że mogą się przebić ( u nas już jedna opona wymieniona) ale tak jak napisałam, zależy gdzie się chodzi. Koszt takiej opony to 14zl więc spokojnie
Zależy gdzie prowadzisz wózek jak tylko po chodniku to spokojnie wystarczy taki lżejszy z małymi kółkami.
Nasz jest też 2w1, ja jestem z niego bardzo zadowolona, szybko się składa, spokojnie zmieści z IE do małego bagażnika. Potem Wam napisze firmę bo nawet nie pamiętam
Mam coś podobnego. Pompowane koła i dobre amortyzatory, też często chodzimy na długie spacery bardzo różnym terenie, jednak teraz szukam czegoś bardziej zwinnego, skrętnego i kompaktowego, coś jakby typowa spacerówka.