Kochane mamusie / tatusiowie czy polecacie spacerówke Kinderkraft ALL ROAD ? Podoba mi się ten wózek w wersji kolorystycznej BIRDS
Jakie są wasze doświadczenia z tym wózkiem?
Mieszkamy na wiosce i jestem ciekawa czy sprawdzi się u nas ten wózeczek
Witaj na forum #teamLOVI!
Kochane mamusie / tatusiowie czy polecacie spacerówke Kinderkraft ALL ROAD ? Podoba mi się ten wózek w wersji kolorystycznej BIRDS
Jakie są wasze doświadczenia z tym wózkiem?
Mieszkamy na wiosce i jestem ciekawa czy sprawdzi się u nas ten wózeczek
Nie mam tego wózka, bo swój bardzo lubię. Najlepiej poszukaj opinii bezpośrednio o tym wózku, bo tutaj raczej mało osób go ma, bo nie jest chyba zbyt popularny. Co na szybko znalazłam to niestety ma mocno średnie oceny. A jedną z wad była tragiczna amortyzacja, a jak mieszkasz na wsi, to myślę, że spacery po leśnych dróżkach będą grane, więc myślę, że duże pompowane koła i dobra amortyzacja by się Ci przydała.
Ja tez nie mam takiego ale po eygladzie widze, ze te male kółka mogą byc rednio fajnie wlansie na wycieczki jakies. Wydaje mi sie ze to bardziej miejski wozek ale mogę sie mylic
Mocno rozważałam ten wózek niedawno i jeszcze vesto który różni się tylko szczegółami . Jeśli chodzi o kolorystykę to mi na zdjeciu tez ta się podobała ale w rzeczywistości moim zdaniem tem materiał nie jest taki ładny . My w końcu zdecydowaliśmy się na Lionelo riya
Niestety Nie mogę się wypowiedzieć na temat tego wózka, , ale mogę polecić JOIE Litetrax 4. Dużo moich znajomych ma tą spacerówkę, nawet kupiłam taka mojemu chrześniakowi i naprawdę bardzo się sprawdza i z czystym sumieniem mogę polecić :)
Ogólnie posiadam kinderkraft spacerówkę Cruiser Lx nie ma pompowanych kół tylko gumowo żelowe i w mieście sprawdza się rewelacyjnie. Pani nam właśnie proponowała ten z kołami pompowanymi który bardziej właśnie się sprawdza w terenie wiejskim, przy spacerach po lesie lub łąkach.I chyba ten że zdj ma pompowane. Ogólnie spacerówka bardzo lekka, fajnie i szybko się ją czyści. Denerwujące dla mnie jest tylko to że przy rozkładaniu oparcia jest na paski i zaciski a nie na przycisk. Nie wiem akurat jak jest w tym wózku. Ale myślę że producent ten sam więc również ma tak samo rozkładane oparcie.
Fajnie by było gdybys mogla zobaczyć w sklepie ten wózek wtedy łatwiej jest podjąć decyzję. Ja kupilam lionelo annet Tour i na wsi się sprawdza.ten wygląda na bardziej miejski.Moze warto poszukać opinii w necie o tym wózku.
Zawsze warto sprawdzić pierw w sklepie jak wygląda wózek i tak samo sprawdzić opinie
liwia - te zelowe kola czesto juz zastepuja pompowane, sa swietne. nie wiem czy masz w razie czego serwis za free i wymiane, my dostalismy taka opcje bo byla jakas akcja akurat
Anabanana niestety nie mam, no oprócz gwarancji. Lecz dzięki Bogu nic się nie dzieje narazie więc oby nie było trzeba korzystać z gwarancji i innych form naprawy �
A ile taka naprawa może kosztować?
My mamy piankowe koła w spacerówce. Zaleta taka,że są lekkie,ale mogą się w nie wbijać kamienie. Natomiast mamy rok i nic się nie wbija. Przez to sam wózek jest lekki,a na tym nam najbardziej zależało by z łatwością wnieść na trzecie piętro
ładny wózek ale cena też ładna
My mamy z roan, bo koła ma żelowe ... jakoś nie wyobrażałam sobie, by miec pompowane, ktore mogą w kazdej chwili się przedziurawic
A ma któraś mama bebetto Nico?
nattalley Zelowe???to jakas nowosc powiem ci ze pierwsze słyszę
może kauczukowe?
Beata są żelowe w środku koła. Na zewnątrz mają taką samą gumę co pompowane tylko zamiast dętki są wypełnione żelem :)
ja miałam inną z innej firmej. Ale ten wózek wydaje się fajny
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.