Wózek "rok po roku". Wózek podwójny

magdzia a czmeu ? ja miałam pierwszy na pompowanych ba... na paskach i był rewelacyjny teraz też mam na pompowanych nawet nie myślałam o piankowych, wsyztsko zależy gdzie ma sie przemieszcza z wózkiem czy bardziej w mieście czy też różne drogi wyboiste.

Ja jak kupowałam wózek to sprawdzałam na jakich jest kołach. Można też zapytać w sklepie który poleca na jakie drogi i po problemie 

A jaka spacerówkę polecacie by była lekka, na każdy teren i zajmowała mało miejsca po złożeniu? 

Idziemka

ja mam Coletto Joggy, super mi się Go prowadzi- lekko, wygodnie, super się skręca ;)

Dla mnie rewelacyjny.  Kocham Go po prostu :P 

Fajnie się Go składka, nie jest super mały po złożeniu.  

I dla mnie na każdy teren... miasto, wieś, las, śnieg. Nie ma problemu :)

Pod spodem tabela rozmiarów:

Joggy wózek spacerowy miejski do 22 kg (coletto.pl)

Idziemka

z twistshake :) 

Monia u nas tak wlasnie bylo odrazu  sprzefawca pokazal xlandera ;) poczatkowo mi sie nie podobal ale potem juz tak lekki w prowadzeniu i wszedzie wjedzie na dzialke w zam raz ;) ale to bardziej w teren niz do miasta ale tez sie sprawdza ;)

Dziewczyny możecie powiedzieć już z doswiadczenia, jak sie sprawdzają wózki? Interesują mnie te bliźniacze, niby różnica wieku pomiędzy moimi chłopcami będzie 18 miesiecy ale jakoś nie mogę sobie wyobraziv ze starszy będzie grzecznie szedł obok jak będę małego prowadziła w gondoli ��

Polecam bugabo

Ja mam wózek Tako Imperial 2w1 i jestem bardzo zadowolona. Przy pierwszym dziecku mieliśmy fotelik maxi cosi to było trzeba dobrze naszarpac się żeby wyjąć z adapterów.  Teraz kupiliśmy fotelik cybex to bardzo lekko zdejmuje się i jestem z niego również bardzo zadowolona;) 

Syn po skończeniu 18 miesięcy przestał korzystać z wózka, wolał chodzić nóżkami i tak zostało do teraz (ma 2 lata). Bez problemu wózek oddał bratu ;)

Dlatego warto zastanowić się nad tym ile czasu będziecie korzystać z podwójnego wózka i czy opłaca się taki kupować. 

W takim razie na razie sie wstrzymam… mam 2w1 po pierwszym synu,bebetto torino, rzeczywiście jeśli starszy będzie chciał chodzić sam to bez sensu kupować podwójny. kupic zawsze zdaze :)

ja kupiłam wózek 4w1. Fajny zestaw bo można używać jako wózek głęboki, spacerowy, fotelik samochodowy oraz jako bazę samochodową. W sumie kupiłam go w normalnym sklepie, nieużywany. Sprawdza się według mnie w 100%. Jest przede wszystkim lekki. 

ja fotelik kupiłam osobno bo uważam ze te w komplecie z wózkiem są bardzo słabej jakości i słabego bezpieczeństwa. wózek mam 2w1 ale podejrzewam ze jak dziecko bedzie trochę starsze tak ponad rok to spacerówkę zamienimy na inna lżejsza spacerówkę zeby nie dzwigac takich ciężarów 

mam dzieci rok po roku ale wózka specjalnie rok po roku nie kupowałam. nie było opcji zeby chodzic z nimi obiema na spacery niestety

Foteliki mamy osobne, nie chciałam łupinki z zestawu bo duzo dziewczyn pisało, ze nie sa bezpieczne, a na taki zestaw z cybexa np to już nie było mnie stać