Aneczka moja córeczka spała w wózku jak ją włożyłam kiedy już spała ale nigdy nie zasypiala na spacerze.
Dla mnie zakup wózka to nadal nierozwiązany problem... widziałam te rok po roku na żywo i wydają mi się bardzo duże, mało zwrotne, jak kombajn! Nie mam też gwarancji, że maluch polubi spacery, bo z pierwszym synem do 11 mca chusta i nosidło tylko się sprawdzało, bo w wózku był płacz i rozpacz... teraz już 2 latek nie chce jeździć w spacerówce i coraz częściej wychodzimy na spacery za rękę, problem tylko w tym, że szybko się męczy i woŁa na ręce... rowerek biegowy póki co sprawdza się tylko na kilka metrów, dostawka do wózka byłaby chyba najlepszym rozwiązaniem, ale wydaje mi się to niewygodne dla prowadzącego wózek
Paulinek, rzeczywiscie przed Wami problem, ale myślę, ze wyjasni sie juz po porodzie, nie ma co się stresować, czasem trzeba poczekac na rozwoj sytuacji. A co do wielkosci i zwrotnosci wozkow duzo zalezy od ceny. Niektore są naprawde świetne, prowadzą się nieziemsko, ale też swoje kosztują
Karolina moja nawet na siedząco zasynala i wtedy obnizalam żeby leżała i było jej wygodniej
Paulinek a widziałaś Hubb Quinny duo?
Taaaak te ceny są zaporowe!
No quinny ma ceny czasem że oczy wyskakują ale ma fajne wózki miałam zapp xtra 2 i przyjaciółka ma teraz hubb i bardzo sobie go chwali.
Polecam EasyGo Domino - nam służy jako wózek rok po roku. To chyba najtańszy wózek bliźniaczy dostępny na rynku, a naprawdę świetny. Nie mam do niego żadnych zarzutów.
Hauck duet 2 brałam pod uwagę. Jednak nie zdecydowałam się bo córka nóżkami chodzi Jak idziemy na spacer same. A jak z mężem wychodzimy na dłuższy spacer to na dwa wózki
I dobry patent nie ma co
Przed zakupem takiego wózka warto poczekać do porodu. Dlaczego? Bo może się okazać, ze starszak będzie dzieckiem chodzącym, a nie jeżdżącym :)
Gdy dowiedziałam się o drugiej ciąży, córka miała 11 miesięcy. Zaczęłam wtedy rozglądać się za wózkami bliźniaczymi lub wózkami rok po roku. Uważałam, że taki wózek będzie potrzebny, bo córka była z tych leniwych i nie chciała sama chodzić. Do czasu. Gdy tylko odkryła możliwości "wolnego wybiegu" przestała jeździć w wózku. Całowicie! Więc okazało się, że po porodzie (córka miała wtedy 19 miesięcy) wózek dla niej był totalnie zbędny. Dobrze, że nie kupowałam podwójnego, bo tylko bym się umęczyła. Syn był w gondoli po córce, a młoda latała na nogach. Kupiliśmy jej za to lekką spacerówkę, którą mieliśmy w aucie na wszelki wypadek, ale bardzo rzadko z niej korzystaliśmy.
A czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o hauck duett 2/3 ?
jak się sprawdza przy dwójce malutkich dzieciaczków
roznica 18 miesięcy u mnie
Nie polecam wózka z pompowanymi kołami
Madzia - dlaczego ?
Marta k no w sumie racja bo wózek można kupić nawet gdzieś zaraz po urodzeniu. Przecież odrazu po wyjściu ze szpitala nie pójdziemy na spacer
No dokładnie
my dostaliśmy taki 3w1 ale fotelik kupiliśmy inny ..
bylam bardzo nie zadowolona z tego wózka
teraz sama wybrałam podwójny i mam nadzieje ze będzie się świetnie sprawdzał
Miałam okazję prowadzić wózek Rok po Roku, nie pamiętam firmy, ale prowadziło się go okropnie... tam gdzie starszak to ściągało go na tę stronę. Albo był wadliwy albo tak ma po prostu :/
nie strasz mnie
mi puki co dobrze nie prowadzi ale narazie używamy go jako pojedynczy wózek jak sie mapa urodzi to mamy dodatkowe siedzisko niej dla starszej corki
Kasia będziesz używać to zobaczysz:D
dokładnie dlatego kupiłam używany
jak coś nie będzie mi go szkoda sprzedać za polowe ceny a jest w idealnym stanie