Hej przeglądam internet i powiem że nie myślam ze poszukiwania wózka będą aż tak ciężkie . Zależy mi żeby wozek był 3 w 1 ale żeby fotelik do auta posiadał atest możecie coś polecić ??
Wózek 3w1 z fotelikiem z atestem to na pewno będzie cybex. Ja jednak postawiłam na 2 w 1 i dokupiłam fotelik z adapterami które pasują do stelaża i bez problemu je montujemy.
Wiolaaa92328 ja zrobiłam identycznie i jest to super rozwiązanie mimo innej firmy wszystko fajnie sie zgrywa
Również tak zrobiłam. Kupiłam wózek 2w1 a fotelik osobną. Ciężko znaleźć fotelik z atestem aby był w zestawie z wózkiem
Z waszego doświadczenia wynika że lepszy jest 2 w 1 rozumiem ze tak jak napisałaś nie ma znaczenia jaki to adapter do wózka każdy będzie pasował??
Zależy ile chcesz zainwestować, ja polecam jeśli dużo podróżujesz samochodem na pewno fotelik z bazą obrotowa. A jeśli sporadycznie to bazę można odpuścić i funkcje obrotów też.
Zerknij na Bobowozki oni mają dużo fajnych promocji :)
Na tą chwilę jeździmy mniej ale na pewno po porodzie się to zmieni. Zależy mi również na tym żeby po złożeniu nie był za dużo mamy pieska . Auto jest kombi pies ma cały bagażnik dla siebie . Zależy mi żeby zostało mu chociaz połowa bagażnika. Dzięki zaraz zerkne
Nati jak się nie mylę te 3 w jednym przerwanie zajmują sporo miejsca w bagażniku. Aczkolwiek się.moge mylić
Kupiliśmy wozek 3w 1 przy pierwszym dziecku i gdybym miała kupować drugi raz na pewno szukałabym wersji z sama gondolą. Spacerówkę w wersji 3 w 1 używaliśmy dosłownie kilka razy. Od razu kupiliśmy inną, lekką, zajmującą mało miejsca w aucie.
Przy pierwszym dziecku kupiłam wózek 3w1 , przy kolejnych fotelik osobno, jakość fotelików w takich zestawach jest masakryczna a zawsze można kupić adaptery do wózka i dopasować sobie fotelik
Miałam wózek Anex Sport ;) Miałam 2w1- fotelik osobno ;)
Na warsztatach "Bezpieczny maluch" odradzali kupować wózki 3 w 1 razem z fotelikami. Zwykle dlatego, ze nie spełniały wszystkich warunków bezpieczeństwa.