Woda do mleka modyfikowanego

Mamy, które karmią mm, kiedy przeszłyście z specjalnej wody "mama i ja" na taką po prostu przefiltrowaną z kranu? 

Ja na początku dawałam przegotowaną a gdzieś od pół roczku dawałam przefiltrowana. Dodam że przefiltrowaną pił przez jakieś pół roku ponieważ mleczko mm nie chciał już pić po skończeniu pierwszego roku życia. Ale nic mu nie było po wodzie przefiltrowanej. 

Przyznam szczerze ze przy starszej corce kombinowqlam z wodami ciagle kupowalismy w butelkach ;) przy mlodszym dziecku pamietam jak polozna mowila aby nie kombinowac z woda a robic mleko na filtrowanej wodzie oczywiscie gotowanej 5minut i to wystarczy i tak w sumie od poczatku bylo teraz tez tak robimy;) filtry wymieniam w dzbanku poprostu czesciej;)

Ja tylko raz kupiłam wodę mama i ja ale jak zobaczyłam jej cenę to to bym mój pierwszy i bo ostatnio teraz hehe. Teraz cały czas gotuje wodę źródlaną z butelki. I też taką daje małej do picia z kubeczka. Wody przefiltrowanej jej nie daje bo u nas jest słaba woda niestety

Ja nigdy tej wody nie kupowałam, zawsze podawałam wodę przefiltrowana od początku jak się dzieci urodziły 

Ja używałam głównie wody przegotowanej i przefiltrowanej. Z butelki używałam wody ostatnio podczas wyjazdu nad morze  bo nie miałam dzbanka filtrującego wodę. W szpitalu dziewczyna używała wody niegazowanej Żywiec Zdrój w sumie od porodu bo nie chciała kp I mówiła,  że dziecku nic nie dzieje sie... Ja jakoś nie dałam rady używać wody z butelki .. tylko w ostateczności 

Uzywalam przefiltrowanej , na wyjazdach wody mama to ja :)

Nie używam przefiltrowanej z kranu ,bo mamy kiepskiej jakości i bardzo twardą wodę :) Tylko przegotowaną i te do dzieci źródlane.

Ja pamietam na wyjazdy kupowałam jeszcze taka gotowa wodę w rossmanie w kartonie :)

My od samego początku przegotowana wode filtorwalismy i taka podawaliśmy i do mm jak i do picia 

ostatnio jak na spacerze brakło wody to kupilam w mała w butelce 

Ja od samego początku używałam wody przefiltrowanej i przegotowanej, a takiej z butelki tylko sporadycznie :)

No właśnie mam w domu dobrą wodę plus lodówkę już w podajnikiem wody filtrowanej i tak się zastanawiam, że szkoda pchać kasę na tą butelkowaną wodę. Dzięki za odpowiedzi :)

Jak synek był mały, używałam przegotowanej wody z kranu, teraz ma 11 miesięcy i używam przefiltrowanej przez dzbanek.

Ja też na na początku przegotowaną zawsze miałam przygotowaną a później Żywiec zdrój w butelce też używałam. Dlatego Żywiec bo on nie ma tych minerałów dużo 

Cały czas piję przefiltrowaną, a czasem nawet i prosto z kranu. U kogoś raczej z filtra lub butelka. 

Mi jakoś w nawyk weszli ze zawsze z czajnika wode daje do dzbanka z filtrem bezposrednio wody z kranu do dzbanka nie daje xd

ja osobiście pije wodę z kranu i mi to nie przeszkadza

Ja sama tez pije dzieciom nie daje

Jak macie fajna czysta wodę to można pić z kranu. Nasza woda jest bardzo twarda więc tak trochę kiepsko od ją z kranu

Ja pije przefiltrowana albo gazowana z butelki najczesviej;)

Ale kiedy pierwszy raz kupilismy filt to zrobilismy test herbaty;) jedna zapazona bez filtra druga z filtrem;) warto sobie porownac w domu zarowni smak jak i sama herbata wygladala zupelnie inaczej zaznaczam ze kubki szklane identyczne zeby nie bylo;D