Drogie mamy, czekamy na Wasze opinie dotyczące wkładek laktacyjnych antybakteryjnych LOVI Discreet Elegance w kolorze białym, beżowym lub czarnym
Dajcie znać, jak się u Was sprawdziły ![]()
Uwielbialam te czarne, bo wydawaly mi sie eleganckie, sa delikatne, chlonne i cienkie. Chyba zadna firma nie ma innwgo koloru niz bialy wiec to cos woooow
Ja lubiłam beżowe bo zazwyczaj mam takie staniki pasujące do wszystkiego.
Super są bo nie odznaczają się przy cienkim materiale stanika , nie ma tych „ kółek „ na bluzce
A kolor to inna jakosc :,? Czy tu chodzi tylko o kolor i biale i czarne to te same
Sa takie same, roznia sie tylko kolorem
u mnie sprawdzily sie super
sa cienkie, dyskretne i naprawde dobrze wchlaniaja. jako mama 5-miesieczniaka, ktora wrocila do biura i jest KPI, naprawde super sie sprawdzaja, bo do kazdej bielizny i ubrania pasuja. lubie je, bo nie odznaczaja sie pod stanikami, a te czarne i bezowe sa ekstra, bo pasuja do wszystkiego. do tego sa antybakteryjne, co dla mnie duzy plus. naprawde polecam!
Ja lubię beżowe. Idealnie dopasowują się do koloru skóry i są super dyskretne.
Wkładki laktacyjne - super miękkie, delikatne dla skóry i świetnie dopasowują się do piersi, nie przesuwając się w staniku. Pomieściły aż 125 ml płynu, co daje duży komfort w codziennym użytkowaniu czy tez przy hiperlaktacji. Z tym ze wyciek nie był duży. Przy rozcięciu wkładki wydostał się żel, który pochłonął płyn vs inne firmy gdzie jest po prostu wata.
Dodatkowo to że dostępne są w trzech kolorach, jest dużym ułatwieniem, że można dopasować je do każdej bielizny. Koronkowe wykonczenie to miły detal, zeby poczuc sie kobieco.
Dla mnie wkładki LOVI Discreet Elegance sprawdziły się naprawdę dobrze teraz jak otrzymalam paczke do testowania moglam na spokojnie poronac z obecnhmi ktore kupilam na szybko i sa porazka…
. Te są cienkie, dobrze chłoną i każda jest osobno zapakowana, więc higiena jest super. Czarne i beżowe fajnie pasują do różnych staników i nie odznaczają się pod ubraniem. Klej trzyma stabilnie, więc nie przesuwają się podczas ruchu… a ze wrocilam do pracyh to tymbardziej to doceniem bo bedac nadal KPI zawsze walczylam z wkladkami ktore przede wszystkim sie przemieszczaly albo odznaczaly na bieliźnie… to byl koszmar… wiec te super i napewno zakupie kolejne ![]()
świetne wkładki! Bardzo cienkie przez co w ogóle nie powiększają biustu, nie zajmują niepotrzebnie miejsca w biustonoszu. Testowałam wiele firm i te według mnie nie mają sobie równych ![]()
Te wkładki są świetne
miałam innych firm i mogę polecić te wkładki Lovi. Są super chłonne nie muszę ich wymieniać tak często jak poprzednich, dopasowują się do biustonosza , nie odznaczają się, mimo mojej wrażliwej skóry są bardzo delikatne
dodatkowy plus za kolory dzięki temu można je dopasować do koloru ubioru. Już innych nie kupię ![]()
To były jedne z chętniej kupowanych przeze mnie wkładek przy pierwszym dziecku - dzięki @LOVI_Redakcja jestem przygotowana do kolejnej przygody z karmieniem, która zmbliża się wielkimi krokami.
Rzeczywiście są delikatne, chłonne, a w tym wszystkim cienkie - nie odznaczają się pod biustonoszem. Duży plus za grubość, ponieważ nie wypychają niepotrzebnie biustonosza i nie powiekszają biustu jak inne wkładki.
Ja lałam plyn ze strzykawki i bylam w ciezkim szoku, jak pieknie ten żel ze środka pochłania.
Nie pamietam, zeby az tak dobrze chłoneły 5lat temu-ewidentnie sa jeszcze lepsze ![]()