Wizyta patronażowa u pediatry

U nas z tego co pamiętam też wizyta u pediatry odbyła się gdy synek miał około 2 tygodni. Wydaje mi się, że była przy niej obecna też położna, ale nie jestem pewna, minęły już prawie 2 lata. Pediatra stwierdziła to samo co wcześniej położna patronażowa - że mamy problem z napięciem mięśniowym. Niestety nasza pediatra nie jest skłonna dawać skierowania gdziekolwiek, więc poleciła wizytę u fizjoterapeuty, ale umawialiśmy się prywatnie.

Super, że trafiliście pod opiekę wspaniałych lekarzy, a wizyty przebiegły spokojnie :heart:

1 polubienie

Bardzo nam przykro, to musiała być bardzo trudna sytuacja dla Was :frowning_face:

Super, że wizyta przebiegła w dobrej atmosferze i jesteś zadowolona :heart:

Bardzo dziękujemy za rozwinięcie tematu. Na pewno wiele przyszłych mam skorzysta z rad :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

1 polubienie

U nas wizyta patronażowa była przy pierwszym szczepieniu w przychodni. Pediatra osłuchał synka, zważył, zmierzył i to w sumie tyle, zabrał wywiad czy coś nas niepokoi itd.

ja córka miała 14 dni , ważenie, mierzenia są, umawianie terminów. pytania czym karmisz i takie jak w szpitalu czy byla kupka itp czy coś cię nie pokoi