naprawdę super konkurs ,i bardzo kuszące nagrody , mogloby się wydawać ze nagród jest dużo i na pewno kazda mama po cichu liczy na nagrodę ale tak naprawdę patrząc na ilość zgloszen to wspolczuje redacji …
Naprawde będzie miała ciezki orzech do zgryzienia a to tego te sliczne zdjęcia ![]()
marzena ganfler dzień z naszym dzieckiem jest dla nas wyjątkowy i może ktoś inny przeczytajac twój wpis stwierdzi ze zasługujecie na taka wlasnie nagrodę … trzeba mieć nadzieje my tez ja po cichu mamy …:P:P …
a tak poza tym to marzena kazda mama może sobie pomarzyć o takim zestawie na pewno każdemu by się przydalo …tylko się cieszyc ze te nagrody sa tak fajne . Warto usiasc na 10 minut i wziasc udział ![]()
Konkurs bardzo przyjemny - opis dnia z dzieckiem (czy jest coś przyjemniejszego?
i wspaniałe, a przede wszystkim niezbędne każdej mamie nagrody. Mamy, które wygrają… oj…prawdziwe szczęściary:)!!! Używałam laktatora Lovi Prolaktis w szpitalu i byłam zaskoczona z efektów, a przy tym piersi miały okazję - dosłownie - odpocząć!!. Potem czasowo korzystałam z różnych innych “wynalazków”… Według mnie Lovi jest bezkonkurencyjne;). Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia!
Nie lada wyzwanie będzie miało przed sobą Jury, bo zgłoszeń wciąż napływa, a co nowsze to piękniejsze:-) My też oczywiście udział wzięliśmy i będziemy czekać na wyniki:-) Powodzenia życzę wszystkim mamom no i oczywiście sobie też:-)
świetny konkurs i świetne nagrody :)Nie dość ze mamusie opisza swój standardowy dzień to jeszcze mają szanse wygrac super nagrody dla swoich maluszków i dla siebie ![]()
Dziewczyny, tu nie ma co liczyć na szczęście, bo to nie loteria;). Jury wszystko musi przeczytać i wybrać najlepsze i najoryginalniejsze opisy ![]()
Z tym czytaniem to będzie najwięcej pracy
Ale najpierw zapewne odrzucą prace, które przekraczają dowolną liczbę znaków.
Małgosiu, a myślisz, że są takie?
Owszem i to nie jedna ![]()
Aż z ciekawości wrzucę jakiś do worda i sprawdzę ile powinien zajmować ![]()
Wow! Ponad 500 zgłoszeń!; ) Imponująca liczba i też jest naprawdę z czego wybierać, bo wpisy są świetne; )
A ja właśnie rok temu zawitałam właśnie na forum, bo w tym samym czasie był konkurs i również do wygrania był laktator… Bardzo chciałam go wygrać ale niestety mi się wtedy nie udało… Choć dostałam wtedy kubeczek z bangala.pl i tak zaczął się mój romans z produktami LOVI; ) Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło; ))
szkoda ze w konkursie jest ograniczona ilość znakow bo szczerze mowiac ja nie liczyłam , mysle ze żadna mama bedac ze swoimi maluchami i poswiecajac swój czas nie zwraca uwagi na takie sprawy jak ilość literek ,
Myśle ze kazdy opis jest warty przeczytania i zasluguje na nagrodę …wiem ze ilość znakow była ograniczona i wiele mam wykropczyla poza limit ale wierze ze redakcja przymknie na to oko, trudno jest myslec , pisać i liczyc znaki z dziecmi na glowie , mysle ze powinno wprowadziac sie takie ułatwienie dla mam ze jeśli jest ograniczenie znakow to podczas pisania po 1800 znakach tekst sie zatrzymuje i już więcej nie idzie wpisac .
moim zdaniem redakcja powinna przymknąć oko bo kazdy powinien opisac swój dzień tak jak uważa bez ograniczen , w końcu co to za dzień jeśli nie można go opisac w calosci tylko trzeba pisać w skrotach albo wybierac fakty , chyba wtedy taki czastkowy opis nie ma sensu …
W każdym razie Redakcja postapi jak uważa : ) a ja ze swojej strony zycze wszystkim mamom powodzenia ![]()
Po części masz rację Magdalenamsl, jednak byłoby to nie fair w stosunku do mam, które trzymały się regulaminu…Każda z mam biorąca udział w konkursie miała możliwość przeczytania regulaminu, i te które go przeczytały, starały się zmieścić w ograniczonej ilości znaków. Uważam ,że zmiana regulaminu w trakcie trwania konkursu była by niesprawiedliwa, bo wtedy pewnie niektóre mamy chciałyby coś dodać w swoim wpisie, a jedna mama może dać tylko jedno zgłoszenie:-)
Fajnie byłoby też gdyby choć część mam biorących udział.w konkursie z nami została:-)
Zgadzam się z poprzedniczkami konkurs naprawde trafiony, a nagrody wymarzone. Wkońcu każda matka czasem musi rozstać się z maleństwem czy to wracając do pracy, do szkoły lub poprostu gdy czasem chcemy coś zrobić dla siebie siłownia czy zajęcia tańca. Życzę wszystkim szczerze powodzenia, choć jak każdy tutaj po cichutku trzymam kciuki również za siebie;)
Zgadzam sie z poprzedniczkami
Konkurs super i trzymam kciuki, aby wymarzone nagrody trafiły do mam. Nie brałam udziału tym razem (brak czasu, natchnienia…), ale widzę, że szanse na wygraną sa spore ![]()
a ja uważam że jeśli redakcja napisała w regulaminie że tekst nie może przekroczyć 1800 znaków to tak powinno zostać
A ja myślę, że jak Redakcja będzie chciała docenić nawet te dłuższe wpisy to może zorganizować choćby dodatkowe nagrody i nam nic do tego ![]()
Wybór będzie bardzo ciężki, bo jest bardzo dużo zgłoszeń. Bardzo chciałabym wygrać chociaż jedną butelkę, bo nasze muszę już wymienić, a kasy niestety mało.
Angie, zgadzam sie z Toba. Regulamin to regulamin:-) a jakie emocje beda w dniu wynikow:-)
Wiec Droga Redakcjo ja Wam współczuje wyboru ale po to sa przecież konkursy, a ten jest po prostu rewelacyjny:)
Już raz był konkurs, w którym mamy nie spełniły jednego z warunków, który i był w tym konkursie - podanie danych teleadresowych.
Warto przeczytać regulamin, bo może uniknąć potem rozczarowania w oczekiwaniu na wyniki…; )