WIELKI KONKURS - wygraj 1 z 113 nagród! (zakończony)

Jesteś lub będziesz Mamą! To wyjątkowy czas w Twoim życiu. Podziel się tym z nami, opisz swój dzień i wygraj jedną ze 113 nagród w konkursie “Dzień z życia Mamy”.

Miesiąc mnie tu nie bylo a na powrót taka mila niespodzianka jaka jest konkurs :smiley: zawsze marzyłam o ten poduszcze, ale jakos odkladalam temat na pozniej. Moze sie uda wygrać ja dzięki Naszemu Lovi bo zestaw jest cudowny…i mozna nim obdzielić wszystkich w rodzinie ktorzy maja maluszka. Laktator co prawda mamy i jestesmy z niego bardzo zadowoleni, ale siostra teraz jest w potrzebie wiec kto wie moze sie uda, a jak nie to bycie poprostu z Wami tez uwielbiam. Dziewczyny są swietne wiec jest po co wracac, a nie bylo mnie bo wciągnął mnie jeden konkurs, na który poświęciłam cały swój wolny czas ale i tak caly czas myślałam co sie tu dzieje i skrycie zaglądałam Fratuluje pomysłu na konkurs i zyczymy wszystkim powodzenia my w wolnej chwili cis napiszemy i podeslemy :smiley:

świetny pomysł na konkurs :slight_smile: i bardzo fajne przydatne nagrody :slight_smile:

1

Słodki , błogi sen . Nagle na mej twarzy czuje małą , ciepłą rączkę która próbuje urwać mi nos . Otwieram oczy i widzę najpiękniejszy uśmiech pod słońcem . Moc buziaków , uścisków i gilgotek . Wstajemy jemy razem śniadanko . Zazwyczaj Aurelka zjada swoje i po mamusine sięga . Więc tak się dzielimy :slight_smile: Wspólny prysznic bo inaczej się nie da . Zabawki idą w ruch . Ta się toczy a ta skacze . Wszędzie słychać radosne dzięki z Aurelki śmiechem w tle :slight_smile: Nadchodzi czas drzemki więc kładzie się mama i córcia na łóżku , miziają się po buzi i brzuszku . Buziaczki ,przytulaski , uściski . Zanim się obejrzę , dziecko śpi słodko . Mama chwilę ma dla ‘‘siebie’’ więc obiadek dla dziecka gotuje . Wstaje bobasek ze swej sjesty zajada obiadek i fruu na spacerek . I tak chodzimy sobie po łące , po plaży i lasku . Zachwycamy się kwiatkiem , kamyczkiem , motylkiem . Wracamy wieczorkiem do domu .Znów wspólna kąpiel . Kolacyjka i śpiewanie . I tak po całym dniu razem , kładziemy się do łóżka i z mocą buziaczków dzieciątko zasypia . Mama wykrada się po cichu i sprząta , prasuje , zamiata bo po co tracić czas podczas dnia gdy można go spędzić z najcudowniejszą istotką na ziemi .

Dziewczyny,
jeszcze gwoli wyjaśnienia:
zgodnie z założeniami konkursu czekamy na Wasze opisy dnia z życia Mamy,
przy czy nie musi (oczywiście może) być to opis Dnia Matki

Świetnie, że powstał konkurs bez potrzeby posiadania facebooka :slight_smile:

Fajny konkurs sup[er ze redakcja pomyślała o konkursie dla osób bez facebookowych;)

Super konkurs Droga Redakcjo :slight_smile:

Konkurs rewelacja :smiley: bardzo mi się podoba!!! Lovi jesteście super :slight_smile:

Superowy konkurs;-)Bardzo nam sie podoba i mamy nadzije za zgarniemy jakas nagrodę;-) Bardzo fajne są produkty lovi, i mieszkają za granicą to przyjezdzajc do Pl zawsze kupujemy buteleczki,smoczki i inne akcesoria z firmy Lovi;-) Gratulujemu pomysłu i diękujemy za pomoc w dbaniu o nasze pociechy;-)

świetny konkurs:)

Świetny Konkurs i super nagrody :wink:

Oprócz nagród, które oczywiście są świetne, konkurs spowodował, że bardzo się wzruszyłam opisując swój wymarzony dzień z życia mamy. Za to najbardziej Wam dziękuję. Wiadomo, że każda z nas chce wygrać, ale to, o ilu wspaniałych, ważnych w życiu rzeczach sobie przypomniałam, pozostanie ze mną.
Dziękuję :slight_smile:

Niesamowite prezenty wręcz marzenie :slight_smile: :slight_smile:

Dopiero zostanę mamą, w związku z czym jestem z LOVI od niedawna, ale jestem zachwycona waszą stroną! :smiley: Teraz jeszcze ten konkurs i wspaniałe nagrody! Pozdrawiam serdecznie:)

O Piątej rano wstaję znów, mój synek woła agu, agu, więc przytulam go co tchu! I już razem się bawimy, lecz jeszcze w łóżku leżymy, zaraz jakąś fajną zabawe z synkiem wymyślimy. Może piłką się maluszku pobawimy?, albo piłkę grzechotką zastąpimy?, tak jak wolisz, tak zrobimy. Dla Ciebie wszystko byś tylko robił uśmiechnięte miny! Po zabawie czas na śniadanie najpierw Maluch później Mama która śniadanie musi zrobić sobie sama, Bo tato w pracy jest od rana. A czas leci i już ósma więc na drzemke przyszedł czas, drzemka 2 godzinki trwa, Mama w ten czas posprząta, potem brzdącyk budzi się i znów troszkę pobawimy się i deserek szybko wsuwamy bo na spacer się wybieramy. I do cioci na kaweczke by pogadać sobie troszeczkę. A tu już dwunasta jest, więc kolejna drzemka w planie, szybko do domku wracamy I Olka szybko spać układamy, bo już maluszek nam marudzi, już chciał spać, ale niedługo się obudzi. To szybko obiadek robimy, oczywiście dla całej rodziny. Mąż z pracy już wraca, dopiero o czternastej no ale cóż, taka praca… Wszyscy razem obiad jemy, każdy swoją porcje ma, a już chwilke po obiedzie się smiejemy hahaha. Pobawimy chwilkę się, albo na spacer wybierzemy się. I już siedemnasta nam wybiła a więc mały musi zjeść, szybko mleczko robię mu- szybko Olek wypije i znów spać mu się chce. I tak sobie spi godzine, ja mam czas na odpoczynek. A o osiemnastej budzi się i już bawić się chce. Tata go tu wnet zabawia a jemu wielką radość to sprawia. Aż tu dziewiętnasta i kąpanie, najfajniejsze to chlapanie. Cała łazienka zalana ale to nic, wszystko posprzątam jutro z rana. Wszyscy już jesteśmy zmęczeni i kolacje szybko zjemy. Już dwudziesta mały idzie spać a mama idzie się kąpać. Już lulu się chce mężowi i mnie więc mówię Dobranoc i idę spać bo jutro trzeba o piątej wstać i całą energię znów z siebie dać! <3

niektóre mamy tak ciekawie opisują , ze jak widze ostatnie slowo z jej opowiesci robie sie smutna hah …Ksiązki dla dzieci dziewczyny pisac ! :smiley:

Wspaniały konkurs z bardzo przydatnymi nagrodami :slight_smile:

Miło jest poczytać o tym jak inne mamy spędzają dzień ze swoimi pociechami :slight_smile: Warto podzielić się również swoimi refleksjami, bo nagrody w konkursie są bardzo atrakcyjne :slight_smile:

Konkurs bardzo ciekawy :smiley: Nareszcie można podzielić się z innymi jak spędza się dzień ze swoją pociechą :smiley: