Wielkanocny wystrój domu

Na Boże Narodzenie mega duzo osob ozdabia domy, w tym ja. Na Wielkanoc serio szczerze, nigdy tego nie robilam. Po prostu byly serwetki z zajączkiem i swieczka w ksztalcie jajka.
Ale moj 5 letni syn w tym roku sie domaga wystroju… w pepco widzialam fajne jakies gadzety do postawienia za niewielka cene. Kupilam tez kolo i kilka pierdółek i bedziemy robic wieniec na drzwi, ciekawe czy mi wyjdzie tak jak zaplanowalam to w glowie hahahaha . Zrobilam tez swieczki kroliczki

Pokazecie co macie ? Czy juz gdzies stoi jakis zajączek ?

Ja właśnie dziś kupiłam takie cuda, jeszcze nawet nie zdążyłam rozpakować :grin:

1 polubienie

Dodatkowo kupiłam córce jeszcze ozdoby na okno do przyklejania bo ona to uwielbia i zawsze na jedne i drugie święta dekoruje sobie okno w swoim pokoju🙂

Ja nic nie mam i nawet nie mam czasu jechać co kolwiek kupić. Niestety ale piękne te wasze ozdoby

Moja mama zawsze przystrajała dom w jakieś wielkanocne ozdoby. Zajączki, jajka, kurczaczki były w każdym pokoju.
Ja w tym roku bez dekoracji, bo jeszcze nie u siebie, ale w przyszłym roku na pewno coś poustawiam :smiling_face::star_struck:

Moje dziecko już też za mną chodzi kiedy pomaluje mu wzorki na oknie żeby Zajączek widział gdzie jest jego pokój :sweat_smile: okropnie mi się nie chce

1 polubienie

W Rossmannie masz też tego duzo w dobrych cenach.

2 polubienia

Ten Rossmann mnie przesladuje niczym pepco hahaha tydzien bez tych dwoch sklepow jest tygodniem straconym hahahaha

1 polubienie

Mamina tak mnie zmobilizowałaś tym wątkiem że poszłam się narysowałam :rofl:

Nie wiem
Czy coś widać bo słońce świeci jak nie wiem co

4 polubienia

Na parapecie plus zielona świeczka z królikiem , takie przystrojenie domu :wink:

3 polubienia

Ja się obkupiłam w wielkanocne ozdoby w Sinsay.
Widziałam ze wczoraj w Biedronce były 2+2 gratis na ozdoby wielkanocne i chyba z tego co kojarzę to dzisiaj też miała być ta promocja.

Ale pięknie

Tak, dziś też była :wink: część moich wczorajszych zakupów jest właśnie z tej promocji.

Nie bylabym sobą gdybym nie kupila kubka ! Wiec jest! Zestaw wielkanocny !
A syn mial w przedszkolu warsztaty Wielkanocne, wiec zrobil box, wyszedl calkiem spoko.
Dodatkowo zrobilismy wianek na drzwi.
Jesyesmy gotowi na Wielkanoc

2 polubienia

Ale piekne :smiley:

U mnie narazie taki stroik kupiony na kiermaszu wielkanocnym :slight_smile:

2 polubienia

Jejku, jakie piękne świeczki! Zazdroszczę talentu! :blush:
U mnie są jakieś drobne ozdoby na Wielkanoc, ale nie jest to aż z takim rozmachem jak na Boże Narodzenie. :sweat_smile: Mam po prostu kilka poszewek na kanapę z zajączkami i w kiku znalazłam śliczne zajączki za niską cenę, więc też kupiłam. I do tego różne wiosenne kwiaty- żonkile, hiacynty, mam wrażenie że to one najbardziej robią mi klimat na Wielkanoc.

Swieczki to zalanie formy i wyjecie takze nie wiem czy to takent hehehe

Czyli po prostu trzeba mieć fajny pomysł na ozdoby! :sweat_smile: Ale wyglądają ślicznie! :blush:

Własnoręczne wykonanie - cieszy najbardziej :muscle::green_heart: