Wielkanocne menu

Ooo i zrobie jeszcze pastę z makreli ! Uwielbiam ją. Nie zapomne jak moj wtedy jeszcze nie-mąż mowil ze jak pasta to tylko jajeczna i zadnej rybnej i bleee. Zrobilam i nalozylam na chrupiaca bagietke. On wszedl do kuxhni i zapytał co tak pachnie wiec dalam mu sprobowac. Od tamtej pory chociaz raz w miesiacu musze ja robic hahahaha

1 polubienie

Ja mam duże święta rodzinne i każdy coś przygotowuje. Ja robię żurek w chlebkach :slight_smile:

2 polubienia

Uwilbiam żurek w chlebkach, często zamawiam w restauracji;)

Też lubię ale później nie wiem co z nim zrobić hihi

Nigdy nie robillam szczerze mówiąc s ciekawie to wyglada czy. To sa takie specjalne chlebki do tego przeznaczone?

Czasami tak jest niektorzy ludzie tak maja poki czegos nie sprobuja to odrazu ze bee

Racja ciekawie brzmi ta babkq

Tak to takie chlebki w ksztalcie miseczki lub malego garnuszka, mają nawet pokrywkę z uchwytem😃. Ja gorę zjadam, tylko ten dół zostawiam jak juz jest rozmoczony

1 polubienie

Uwielbiam żurek, a w chlebkach to już w ogóle pyszność. Cudowny pomysł😍

1 polubienie

Tak, zurek w chlebku to istne zloto. Ja zjadam prawie caly ten chlebek bo taki namoczony zupa uwielbiam. Ale rok temu nie bylo nigdzie do kupienia, rozeszly sie bardzo szybko. W tym roku chyba zamowie w piekarni po prostu , bo to ladnie wyglada, pysznie smakuje i syci

Tak, ja zamawiam te chlebki w lokalnej piekarni :slight_smile:

1 polubienie