Dziewczyny !
chciałabym wam życzyć mokrego dyngusa i smacznego jaja
Oby te święta były spokojne
Spokoju i odpoczynku
Spedzcie kochane te swieta tak jak Wy tego chcecie bez narzucania co sie powinno robic na swieta a czego nie
Wesołych Świąt, dużo radości, spokoju i pysznego jajka!
Odpoczynku przede wszystkim Wam życzę
Dziękuję bardzo
Wam również życzę spokojnych tych Świąt , niech miną wesoło , bez smutków oraz na lepszych relacjach z rodziną
Ja te święta spędzam na miekscu u rodziców narzeczonego, do rodzinnego miasta nie jadę w sumie do rozwiaznia ciąży ,żeby znow ciśnienia nie podnosić ani córce ani sobie…
W rodzinnym gronie to najważniejsze , a powiedzcie prezenty u was są ? Czy upominki ?
Wesołych świat, spokoju i odpoczynku
Wzajemnie! Ja jeszcze nie czuje atmosfery swiat, jestem w rozsypce;))
Upominki
Dziękuję i również życzę wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych
u nas prezenty, już u nas taka tradycja , że dzieci szukają prezentów od zajączka
Wzajemnie wesolych swiat
U nas symbolicznie, slodycze
U nas tez symbolicznie właśnie
A jak tam u was po świętach. Lany poniedziałek faktycznie był łany? Bo u nas dopiero się wojna skończyła oczywiście nie obyło się bez poszkodowanych bo mój mąż z tą chorą kostką przez płot skakał i kolano mu wyskoczyło
i znów ja będę mieć przerąbane bo noga już spuchnięta. Ale jak to powiedzieli sąsiedzi,wojna to wojna ranni muszą być , no już sie z tego śmieje bo co mi pozostało. Poboli go kilka dni i przejdzie. Przyjechali znajomi na 4 samochody z bagażnikami pełnymi butelek i wiader z wodą. Masakra co się tu działo nawet ojciec sąsiada lat 60-kilka z wiadrami biegał
U mnie dziwnie. W niedziele sms od siostry ze jej corka wymiotuje i nie przyjada. Bardzo mi bylo przykro. Wiec przyszli tylko dziadkowie meza. Pozniej spacer. W drugi dzien swiat pojechaliśmy na dzialke do tescia, za chwile tam bedzie stal domek modulowy, bedzie pieknie. Wczoraj kielbaska z paleniska i spacer ! Było inaczej, ale bylo fajnie… ilez mozna siedziec przu stole i gadac o wszystkim … az moj maz zapragnął miec JUZ dzialke hahahah. Wiec nie wiem jak to sie skonczy bo wiemy mniej wiecej gdzie chcemy ją miec ale co z finansami ? Ahhahah
Ooo ale super !! Fajne wspomnienia będą
Oj to się działo dzieci też na pewno były zachwycone
Działka to dobra inwestycja na przyszłość