Wiadomość prywatna

jest możliwość napisania wiadomości prywatnej do forumowicza? bo chce się skontaktować z jedną z dziewczyn z forum i nie wiem jak :frowning:

Hej niestety nie ma takiej opcji na razie ,może redakcja to zmieni bo było by to przydatne:)

no to trzeba do nich napisać :)) bo brak wglądu w dane to dobra rzecz, bo nie chce aby każdy widział mój adres :smiley: ale wiadomość prywatna się przyda :wink:

Popieram fajna sprawa :wink:

Wiadomości prywatne mamy w planach :slight_smile:
Obecnie natomiast możemy zaoferować coś w rodzaju pośrednictwa w pierwszym kontakcie.
Jeśli ktoś z Was będzie chciał nawiązać z kimś z forum prywatną znajomość, prosimy o przysłanie na adres redakcji (redakcja@lovi.pl) maila ze swoimi namiarami w treści. Prześlemy go na FW do wskazanego użytkownika, a użytkownik ten, mając Wasze dane, odpowie Wam już bezpośrednio.

Taka opcja bardzo by się przydała… :wink:

dokładnie :-] bardzo fajnie:-]

Popieram, fajny pomysł :slight_smile: gdyż czasem w gąszczu wypowiedzi na ogólnym dana osoba do której skierowałyśmy np. pytanie nie jest w stanie dotrzeć do niego.

Tak lub gdy mamy pytanie lub sprawę a nie chcemy by każdy to czytał…

Oj fajnie jak by była taka opcja na poczatku jak trafilam na to forum to szukalam takiej opcji jak napis z na priv ale nie znazlam a przyznał ze było by to bardzo pomocne i ułatwiło by kontakty miedzy forumowiczkami

ja myślę że forum na tym trochę straci:( bo czasem są tematy, których problematyka niedotyczy nas w danej chwili bezpośrednio, ale warto by było je poczytać na zaś, a jeśli ktoś poprosi o rozwinięcie takiego tematu w prywatnej wiadomości to reszta nie dowie się szczegułów sprawy …choć z drugiej strony może fanie by było poplotkować z bardziej zaprzyjaźnionymi mamami :slight_smile: ale w sumie od tego jest FB… sama nie wiem czy to dobry pomysł :confused:

A ja również popieram ideę wiadomości prywatnych. Nie zawsze o wszystkim człowiek chce pisać na forum, a w LOVI tworzy się sporo nowych, dobrych znajomości.

Dziewczyny my na fb mamy kontakt :slight_smile: jest nas cała grupa!!! :wink:

Niektóre z nas wolą pozostać znane jedynie pod swoimi nickami. Poza tym umówmy się - fb to niezła inwigilacja.

Aaaa,to przepraszam :wink: chciałam dobrze :wink: hirudo-bonum jak chcesz mieć prywatny kontakt z którąś z mam,to napisz do redakcji i poproś o meila :wink:

Nie ma za co M.Napierala przepraszać :). Póki co poczekam na możliwość wysyłania wiadomości drogą prywatną na portalu lovi. Ps. Dziękuję za podpowiedź.

Cos mi sie wydaje,ze ten pomysł to był niewypał :smiley: odpowiedź lovi w tym wątku jest sprzed dwóch lat :smiley: więc nie liczyłabym na wiele :wink: chyba,ze coś sie zmieni :slight_smile: