Chciałam Wam Mamy polecić film od Świętego Mikołaja ze strony elfi
moje dziecko to jest gaduła która nie usiedzi sekundy na miejscu . jak zobaczył film siedział jak zaczarowany , odpowiadał Mikołajowi na pytanie -był zachwycony . przy okazji poprawiła się sytuacja z jego nie jedzeniem . sam teraz mówi że musi zjeść bo Mikołaj widzi że on wybrzydza przy jedzeniu
Te filmy są super, można też zamówić film z telefonem. Są różne do wyboru filmy. Ja kupiłam teraz 3 raz. Na Groupon jest dużo taniej ale nie ma wyboru, jest tylko jeden więc skorzystałam raz, bo wiem że inaczej syn się skapnie haha
No i akurat tekst " bo Mikołaj patrzy" to chyba najgorszy tekst jaki słyszę w grudniu od rodziców którzy chcą żeby ich dzieci były grzeczne. Pamiętam jak mnie tak straszyli ze jak nie będę grzeczna to Mikołaj nie przyniesie nic a on chodzi i patrzy
Tez polecam film od Mikołaja moje dzieci tez były zachwycone :)
Też zrobiłam taki film dla synka mojej siostry i był zachwycony, siedział z uśmiechem i odpowiadał na pytania od Mikołaja. To naprawdę świetny pomysł ;))
Tez wlansie myśle nad zakupem :)
Tak widzilaam taki film, koszt zdaje się 70 zł a trwa chyba z 12 minut, można własne zdjęcia dać i są one w ramce u Mikołaja
Ciekawy pomysł na prezent ten film ale my jeszcze poczekamy aż córka trochę podrośnie
Super sprawa ten filmik. Widziałam film chrześniaka. Rozbawiły mnie rekomendacje rodziców.
Na pewno w przyszłości skorzystam z tego.
Mamina też mnie drażni tekst że trzeba być grzecznym zeny prezent dostać ale sama łapę się na tym jak tak mówię. Niestety jest to mocno zakorzenione we wszystkich
U nas prawdopodobnie za rok taki filmik będzie w obiegu. Dobrze wiedzieć o tym filmiku
Ja kilka lat temu kupowałam list od Świętego Mikołaja. Przyszedł zaadresowany i zalakowany naprawdę super. Sama piszesz w środku co chcesz więc dziecko zaskoczone z kad Mikołaj wiedział haha
Kargaw Oj tak to jest zaskoczenie :)))
Przy okazji można się poczuć dzieckiem jednocześnie
,sprawiając dziecku radość:))
Widzałam kiedyś w internecie;). Fatycznie super pomysł ale jakoś nigdy się nie złożyło żebym zamówiła. Może niedłgo dla młodszej córki;)
Widziałam to ju, fajna sprawa, ale trochę cena nieprzystępna jak za pendrive z filmikiem
Ja zapłaciłam chyba 40zl jak dobrze pamiętam , ale widzialam Że z gruponem można było kupić już za 19,99 :)
Wiecie, że czat GPT może rozmawiać z waszym dzieckiem głosem Mikołaja? Wprowadzili nowość
A co to za aplikacja? Do czego służy?
O tak rowniez polecam te strone korzystam co rok zamawiamy jakies bajery to film to telefon od sw Mikołaja w te swieta ktore byly teraz dostali poczta listy cora jeszcze nje rozumie moze dopiero w kolejne swieta ale syn jest zawsze zachwycony
W tym roku napewno będę zamawiać
No właśnie jak on w ogóle działa ? Dużo słyszałam o nic ale jakoś nigdy nic w nim nie robilam
Szkoda ze nie ma nic fajnego na wielkanoc