Wesele z dzidziusiem

Próbowałabym prosić kogoś z rodziny o pomoc :) Pomyśl też trochę o sobie - będąc z maluszkiem na weselu pewnie nie będziesz miała chwili na taniec i zabawę. To też będzie dla Ciebie forma relaksu.

Udanej zabawy ♥

No właśnie jak masz okazję skorzystać z czyjejś pomocy to śmiało korzystać tobie też należy się chwila odpoczynku i relaksu a na pewno dobra zabawa zrobi ci dobrze 

Będziesz miała mała blisko, będziesz spokojna w każdej chwili będziesz mogła do niej zajrzeć. Więc to najlepsze rozwiązanie wziąć kogoś że sobą 

Zaproś teściowa do siebie aby zaopiekowała się małą a Ty będziesz mieć blisko do dziecka. Bez sensu iść na wesele z takiem maluszkiem który tylko się będzie męczyć w słuchawkach a Ty jeszcze bardziej. Nie pobawisz się tylko będziesz zaglądać co chwilę do wózka jeśli masz okazję i chętna osobe do pomocy to lepiej zostawić brzdaca w domu, mała będzie jeszcze miała okazję biegać na innych weselach gdy będzie starsza a głośna muzyka nie będzie jej już przerażać

Wszystkie myślimy podobnie że najlepiej jednak mieć kogoś bliskiego do pomocy w pokoju. Będziesz spokojniejsza niż dziecko 100km od Ciebie;)

Kochana Daj nam znać jak będziesz już po weselu co zadecydowałaś czy faktycznie zrobiłaś tak jak tutaj z dziewczynami radziłyśmy i ogólnie jak się bawiliście i jak w tej sytuacji z babcią odnalazło się dzieciątko

Daj znać jaka decyzja w końcu i czy pogadałas z mamą :) baw się dobrze na weselu i korzystaj :) dawaj znać jak po weselu :) 

Dokładnie tak Czekamy na informacje

Ja widziałam ostatnio że ludzie na takie wesela wynajmują niańki do opieki nad dzieckiem. To też wygoda jest  i pomoc ale znowu zależy od dziecka 

No jak dozecko będzie widzieć że mama czy tata jest w pobliżu to nawet taka niańka niż nie pomoże bo będzie się rozpraszać dziecko nasza obecnością 

Ale wynająć obca osobę do dziecka tak pierwszy raz to ja bym chyba się nie zdecydowała. Co innego ktoś zaufany, sprawdzony albo co został już wcześniej z dzieckiem to spoko. 

Żeby wynająć nianie na wesele to też taka niania musi wcześniej przyjść do dziecka kilka razy by dziecko się oswoiło z nową osobą i by sprawdzić czy rzeczywiście ta osoba się sprawdzi. Ja bym wolała jednak pójść na wesele z dzieckiem niż zostawiać z obcym, na pewno bym się dobrze nie bawiła na takim weselu myśląc o dziecku 

Moja koleżanka miała nianię na weselu i bardzo fajnie jej się sprawdziła. Tylko wiadomo dziecko musi się też przyzwyczaić do niej, po prostu wcześniej poznać.

Tak najlepiej jakby to była osoba bliska ja mam taką sąsiadkę co często przychodzi i dzieci ja bardzo lubią 

Moi znajomi też mieli na swoim ślubie nianie i właśnie najpierw przyszła do nich 2 razy żeby poznać dziecko i oni też mogli sprawdzić czy dziecko da radę z nią zostać :)