Webinar

Hej. Trwa bardzo ciekawy, darmowy kurs dotyczący ciąży, wyprawki, połogu i opieki nad noworodkiem.
Dzisiaj chyba najciekawszy dla mnie temat: Jak prawidłowo opiekować się niemowlakiem.
A jutro: Jak przygotować przestrzeń do spania dla noworodka.
Wszystko okiem fizjoterapeutki. Bardzo dużo wiedzy. Naprawdę warto.

Jeśli jesteście zainteresowane to wejdźcie na instagrama “kursnadziecko”. Tam są informacje jak się zapisać.
Po każdym webinarze na maila przychodzą bonusy w postaci notatek, ebooka, bonów do sklepów.

Jeśli macie informacjie na temat darmowych kursów to wysyłajacie tutaj. Dzięki!

A szkoda że to już za mną, chętnie przeszłabym ten etap jeszcze raz :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Jak cos to jest osobny watek o webinarach i takich kursach i tam wklejamy linki :upside_down_face:

1 polubienie

1 polubienie

piękny czas :smiley:

Ooo kursnadziecko jeśli pamiętam prowadzi Rita? Bardzo fajna i konkretna kobieta :smiling_face::heart_hands:

To prawda mimo że ciąża nie zawsze była kolorowa to szkoda że to już minęło

Tak, Rita prowadzi. Odkryłam,.że na jej stronie internetowej ma.inne darmowe kursy i zapisałam się na dzisiejszy dotyczący snu dziecka.

1 polubienie

Ja juz po ciazy ale wczesniej czesto korzystalam z takich webinarow, warto🙂

Poobserwuję jakie ma następne, bardzo lubię ją oglądać, bo dość prosto przekazuje wiedzę

Ja tez juz po ciąży, ale będę zaglądać może przytrafi się coś co mnie zainteresuje :slightly_smiling_face:

O mega fajne