Wczesne wstawanie

U nas to samo nie mogę zasnąć i w ogóle mi się spać nie chce 

Moja trójka już ma 11-14 lat i nigdy nie spali do 7 także nie jesteś sama :blush: teraz mam maleństwo więc jeszcze długoooo nie pośpie :grin:

U nas córka jest sową, jak jest impreza to ledwo po 23 kładziemy ja spać (i tak walczy,że ona jeszcze chce wrócić na imprezkę), ale całe szczęście lubi sobie pospać :smiley: wstaje po 8, jak pójdzie później spać to 9-10. Także chociaż możemy sobie odespać :smiley: córka ma 3 lata.

Poczekaj jeszcze ze 2-3 lata o 10 będzie ciężko obudzić :rofl::rofl::crazy_face:

1 polubienie

U nas to jest wieczorem problem z zaśnięciem a rano ze wstaniem…córeczka 3 latka i potrafi iść spać między 22 a 23 i mimo że jest śpiąca już o 21 to baaardzo ciężko jej zasnąć, szkoda jej czasu na spanie

U nas synek na szczęście za mamą lubi sobie pospać dłużej :sweat_smile:

Fajnie, że synek potrafi trochę dłużej pospać, to zawsze lepiej dla Was :slight_smile:

Haha, dokładnie, my będziemy wstawać na 7, a one będą spać do 10 albo dłużej :smiley:

2 polubienia

U nas jest dokładnie ten sam problem. Choćbyśmy zaczęli ogarniać ją do spania (kolacja, kąpiel itd) po 19, to i tak usnie dopiero koło 22. Szkoda jest jej czasu na sen.

Dzieci mają własny zegar :grinning: :smiley:

1 polubienie

U mnie aktualnie kiepsko ze spaniem. Corka niecale 1,5 roku, ale tak jej sie przestawilo, ze zasypia kolo 21, wstaje o 5.

Moje chłopaki w tygodniu mega nie mogą wstać , a za to w weekend punkt 7

Bo przecież szkoda marnować wolnego dnia :smile:

Teraz tak widno to jak jestem wykończona chce położyć się szybciej to młody zanim się ściemni zaśnie :see_no_evil:

Moje dzieci uwielbiaja spac. Serio. Chociaz i tak w tygodniu syn do przedszkola nie moze wstac o 7 ale w weekendy nawet o 6 potrafi hahahah

Moje chłopaki też wcześnie niestety wstaja

Ogolnie ta starsza tez zawsze malo spala, chociaz teraz ma 9 lat i jak ma wolne to do 10 pospi. Ale to od niedawna tak jest więc pewnie i z mlodsza jeszcze trochę sie pomeczymy😉

Myślałam że może tylko mój tak dłużej śpi :crazy_face: ma zaraz 7 lat potrafi spać do 9 dla mnie super bo ja też lubię nieraz dłużej pospać

Moja córka ma 9 lat i tez lubi pospac do 9 :wink:

1 polubienie

Do 10? Wczoraj córkę obudziłam o 12.30 i zapytałam czy wstanie na obiad :rofl::rofl::rofl: ale jak się siedzi na telefonie z koleżankami do 2-3 w nocy to tak jest :rofl::face_with_peeking_eye: chociaż tyle że jak wstanie po południu to coś ogarnie w domu :wink: