Nelia i okazało się że jesteś w ciąży ? Do ginekologa idę za 3 dni
Witaj na forum #teamLOVI!
Nelia i okazało się że jesteś w ciąży ? Do ginekologa idę za 3 dni
Objaw zaodnienia;) peqnie piszesz o implantacji zarodka niektore kobiety odczuwaja ten moment ale nie kazda jest w stanie to wychwycic ;) chociażby z tego powodu ze nigdy nie wiadomo kiedy nastapi;) moze byc podczas snu;)
Może betę sobie zrob
Pozostaje już tylko czekać. Za kilka dni wszystko się wyjaśni.
Ciekawe, czy coś wiadomo. Daj znać :)
Może da nam znać :)
Aniss implantacja zarodka nie zawsze jest odczuwalna i nawet bym powiedziała ze raczej rzadko jest odczuwalna, ja nie czułam cała ciążę nic wiec tym bardziej inplatacji zarodka :)
Kobiety nie zawsze odczuwają implatacje zarodka ale objawy mogą być różne u każdej z kobiet np. Ból podbrzusza, plamienie w czasie okresu które nie jest intensywne i krótko utrzymuje się.. wrażliwość na zapachy, mdłości, wrażliwość piersi..
To tak jak z odczuciem pierwszych ruchów dziecka - to ruchy czy jednak nie? ;)
Ola z tego co opowiadasz u Ciebie naprawdę ta ciąża przebiegla bezobjawowo
Najgorsze to chyba u mnie były wymioty na początku i ciagle zmęczenie i senność. Pozazdrościć tylko Ci można że nie miałaś żadnych objawów.
U mnie było duże zmęczenie
ja w początakch córki nie mogłam przebrać bo jak byłą kupa to wymioty..
U mnie wymioty w pierwszej ciąży praktycznie cały czas, jedynie spokojniej było w 2 trymestrze. W drugiej ciąży już lepiej, tylko na początku mnie męczyło głównie. A teraz w trzeciej ostatnio miałam kilka dni spokoju ale dziś rano znów mnie naciągało i tak to trwa już 3 miesiące. Czasem z rana, czasem po południu, zleży co zjem. I też miałam takie zmęczenie ogromne, no i wszystko mi śmierdziało.
Mama Wojtusia no to samo miałam właśnie... jak kupa to mnie zaraz naciągało i mąż musiał przebierać dziecko.
Implantacji nie czułam ale zaraz miałam ból jajnika przez dłuższy czas.
Ja miałam podobne objawy jak przed okresem, bóle podbrzusza, tkliwe piersi i do tego doszły takie jakby mdłości (chociaż czasem mi się przy normalnym okresie zdarzały) i parcie na pęcherz. Implantacji jako tako. Nie czułam, ale pojawiło się delikatne czerwone plamienie, które myślałam że zwiatuje okresik :)
Ja nie czułam implantacji zarodka,
a jeżeli chodzi o objawy to do 16 tyg wymiotowałam od rana do wieczora praktycznie. dlatego mój dzień kończył się o 15 bo szłam szybko spać by przespać ten czas:p, teraz wiem, że jeżeli w drugiej ciąży się to powtórzy to cięzko będzie z dzieckiem na pokładzie :/.
Jestem modą mamą spodziewam się drugiego dziecka okazuje się że mam kwiatka w macicy przy zarodku . Nie wiem czy się bać czy nie . Czy któraś z was to przechodziła ???
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.