Wątek ogólny (Część 1)

Zamarancza chwila i mu przejdzie , ciężko na to patrzeć ale musisz przetrwać  ;)

PATI my jeszcze nic nie wiemy co do wakacji , wszystko w zależności czy mąż dostanie wolne , a jak na razie to tylko weekend nad jeziorkiem i wedkowanie . Jutro znow jedziemy i wracamy w niedzielę .  Trochę naladujemy akumulatorki ;) 

My tez sie nigdzie nie wybieramy.. raz, ze zaczynaja sie zniwa i maz bedzie ciagle jezdzil, a dwa ze krucho z kasa:( 

Paulina jaka zapiekanke? Mniaaam

My mamy w planach wyjazd ale dopiero w zime na tydzien nad morze ... 

Maly mi dzis tak daje po dupie ze rece mi opadaja ? prawie wcale nie spi jeczy wyje odlozyc sie nie daje .. Eh

A ja tylko raz w zyciu bylam nad morzem, z Siostra. Z rodzicami nigdy nie wyjezdzalismy, wiecznie zajeci. 

Marzy mi sie pojechac z synkiem, dopoki nie ma drugiego dziecka, bo wtedy to juz w ogole bedzie ciezko, no ale coz.... :( 

Sylwia wspolczuje.. Ja sie bardzo boje jak to bedzie z dzieckiem, przy moim obecnym diabelku ;p

My ostatnio na wczasach byliśmy jak zmajstrowalusmy Julka haha. 3 lata temu. Może za rok się nad morze wybierzemy. Mąż znowu podwyżkę dostał więc dołożę do kolejnego lata trochę. 

Sylwia mi dziś cała trójka dała popalić aż mam dosyć. 

Desiraya a dziś na szybko zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym. 

Pati tez tak pomyslalam z tym kolejnym bobasem u Pauliny ??

Mlodzieniec przeszedl dzis sam siebie na prawde takiego dnia to jeszcze z nim nie mialam ?? Malgosia wcale nie ulatwiala 

Pati to mamy takie samo myslenie nt wakacji ;) Zwlaszcza, ze moj maz zawsze wyjezdzal z rodzicami na wakacje, w kazde jedne. Wiec tym bardziej on bedzie ciagnal w te strone, by zapewnic naszym dzieciom to czego sam doswiadczal, a czego ja nie. :P

Sylwia wspolczuje. Tez dzis mialam ciezka noc, mlody sie non stop budzil, krecil, plakal.

Nie dziewczyny więcej dzieci nie będzie haha. 

Sylwia jak ty wrzucasz te zdjęcia? Mi tylko jedno wchodzi. 

U nas znowu chłodno. ?

Paulina zaznaczasz kilka na raz i wtedy ci je wczytuje normalnie 

Wiecie co siadam psychicznie ? siedze i wyje normalnie mam dosc wlasnego dziecka co ze mnie za Matka ?

Sylwia chyba kazda z nas ma takie chwile.. Ja wylam prawie 12 miesiecy, dopiero pozniej syn sie troche uspokoil...

Czytalam po nocach jak oddac dziecko do adopcji, albo szukalam gdzie jest najblizsze okno zycia:P

Sylwia ale wrzucasz przez tel czy laptop. 

Kochana jesteś dobra matka. Wiesz co ja ostatnio do młodej powiedziałam aż mi głupio bo tego aż nie napisze. Później razem wylysmy. Czasem jest ciężko a przy trójce  trzeba mieć nerwy że stali. Uwierz ze zdarza się gorsze dni jeszcze gorsze. Moje panny czasem dadzą tak popalić że żyć mi się odechciewa. 

PATI a mi tęsknoty za upqlami. Wolę to niż to co mam dziś za oknem szaro buro i co chwilę kropi. Basen stoi i tylko się brudzi jak nie używany. 

Ja sobie cwiczylam rano ale siostra mi swoje czortami podrzucił więc musiałam skończyć po 15 min. Teraz sprzątanie i obiad. Dziś mamy paluszki rybne. 

Przyszłam poczytać co u Was słychać :)

0202oliwcia  uszy do góry, każda z nas ma prawo mieć gorszy dzień :) Sama pamiętam, jak mój bąbel się urodził, też mi się chciało płakać, jak dawał popalić, ale wkroczył mój mąż do akcji i trochę mnie odciążył i już było lepiej :)

Ja byłam dziś na teście obciążenia glukozą i stwierdzam, że na jakiekolwiek badania - mocz, morfologia itd, muszę jeździć w piątki. Praktycznie ludzi dziś nie było, dzięki temu był przewiew i nie było duszno :)

W sumie to może też dzięki pogodzie, bo u mnie dziś chłodno i pochmurno. A jak u Was? :)

Paulina ostatnie foty dawalam z telefonu a poprzednie z kompa ... Jak chcesz to moge ci to scrinem objasnic na prywacie na IG ?? 

Magicznypazur mnie niestety maz nie odciazy ? na dodatek mial dzis byc na 18 w domu a okazalo sie ze musi jeszcze jechac do Gdanska i **** wie o ktorej bedzie ?

Cześć dziewczyny!

Ale dzisiaj dzień masakryczny :( Wieje, pochmurno, kropi... Pogoda straszna. Nie mam siły z łóżka wstać. Do tej pory przeleżałam/przespałam. A tyle rzeczy mam do zrobienia. Aż mi głupio bo nic nie robię, a mąż ciągle pracuje. 

W dodatku jutro jest organizowany piknik łódzkich mam i bardzo chciałam iść i zobaczyć się z kilkoma osobami, ale jak patrzę na pogodę to płakać się chce. Jeszcze znajomi jutro grilla mieli robić, ale w taką pogodę to pewnie nie zrobią.

No masakra jakaś... 

Sylwia jesteś moją boginia  ❤️❤️❤️

Paulinka polecam sie na przyszlośc a dzieciaczki cudne ❤❤

Pcheła u nas chlodnooo i mega wietrznie 

Sylwia dzieciaczki to potworki haha. 

. Ja z młodym na polu u nas tylko 19 st i pochmurno. Tata mojego odwołania na stację. Pociąg ma ok 18 więc ok 22.30 będzie na miejscu. 

A ja już się denerwuje. 

0202oliwcia kurczę to mega niedobrze :/ ale musisz być silna, choć wiem w sumie, jak to może brzmieć... 

Pcheła jutro u Was też taką pogodę zapowiadają, jak dzisiaj?

paulina.leszczynska śliczne dzieciaczki :)

Młody padł o 20 jak nigdy. Trochę ksiażki nadrobiłam , trochę bloga , teraz tu pozaglądam i może jakiś film na wieczór. Mąż pojechał powinien już być na miejscu .

magicznypazur po mamusi haha. Starsza jest tylko do mnie trochę podobna. Młodsza jest podobna do mojego byłego a szkoda , a młody do męża haha

Dzien dobry ? 

Udanego weekendu zycze