Ja jeszcze przed wyrobieniem opinii na temat temat, ale zamierzam zacząć testowanie od butelek antykolkowych lovi, czytając opinie wydaje mi się że będzie to dobry wybór �
Ania to zachodzenie butelek to też może być od mleka. W plastik się to wtapia. Od twardej wody możliwe ale od wyparzanie może też tak zachodzą ;)
Mnie jakoś mimo wszystko te butelki z aventu nie przekonują mimo opini które też w sumie mają mieszane :) zdecydowanie wybieram te z Lovi i z canpola
ale niby ten avent jest dobry i polecany :) no póki co nie mam takiej butelki. jak młoda bedzie jadła z butelek lovi to przy nich zostane
U nas niezawodne butelki były i są lovi i canpol
U nas też byl tylko Canpol i lovi i tym razem padło na te same ale np w rodzinie był Avent chyba co kto preferuje ja bym nie zamieniła jednak tych firm na inne
U nas również te z lovi i canpol rewelacja
jednak co lovi to lovi, z canpola tez byłam bardzo zadowolona bo to naprawde dobre i sprawdzone marki
Wydaje mi się że to są takie renomowane firmy znane nie tylko w Polsce jak i na świecie i każdy ma wyrobioną opinie na ich temat :) wszyscy wiedzą że są dobre i warte swojej ceny
tez tak mysle, tych firm po prostu nie trzeba przedstawiac bo kazdy wie o jaką firmę chodzi :) a to o czyms świadczy jednak
mnie tez nikt nie musiał przedstawiac lovi czy canpol. To takie chyba najbardziej znane marki jesli chodzi o świat dziecka
Ja miałam laktator z lovi więc od raxu dokupulam do zestawu butelki i smoczki i rzeczywiscie super się to sprawdziło :)
tez jestem zdania ze jak kupowac to najlepiej wszystko danej firmy i wtedy masz pewność ze bedzie pasowało jedno do drugiego
Ja mam akurat butelki i z canpolu i z lovi i te i te sprawdzają się u nas super :) ale są osoby które np używają smoczka z canpola a butelek z lovi :) według mnie własnej warto kupić produkt z tych dwóch firm
u mnie królują w domu dwie marki: lovi i canpol, które się rewelacyjnie sprawdzają
ja uzywam butelek lovi i canpola jak wiekszość mam tutaj na forum, przy starszej córce używałam aventa tym razem od razu był strzał z lovi;) na canpola przyszedł czas nieco póżniej;)
co do mieszania butelek i smoczków;)
Mamuśka ma racje ;) ja jestem taką osobą mam na suszarce butelki lovi oraz canpola a ze smoczki pasuja jedne i drugie to zależy który złapie pierwszy ten leci na butelke;)
chociaz ostatnio wlansie na canpolu jestesmy ze wzgledu na przeciek ;)