Zauważyłam że allegro też można dostać wiele rzeczy wycofanych z IKEA
Mama Miki, akurat ten krokodyl wycofany nie jest :) i też go można w Ikea online spokojnie kupić.
Mama miki to ze wycofane to jedno ale jest dużo aktualnych produktów bo wyższych cenach...
tyle, że jeszcze z tą przesyłką smart to się opłacają zakupy na allegro.. ale bez to kiepsko.
Super ze jest taka możliwość smart
Smart jest super, tylko często ceny są takie, że brakuje, a ciężko coś dobrać taniego.
Ja miałam normalną ale wolałabym jednak składaną :D
Gdzieś czytałam że chcą zlikwidowac smarta bo firmy kurierskie podwaja stawki za paczki:( było by kiepsko
To była by wielka sskoda ja tylko zamawiam na Allegro jak tylko to jest w dobrej cenie ze smartem
Dużo klientów by straciły wydaje mi się ze może cenę SMarta podniosą
Nie ukrywajmy ze 50 zł na rok to są naprawdę grosze patrząc na rosnące ceny wszystkeigo
Lepiej żeby podnieśli cenę smarta niż go likwidowali całkowicie jednak bardzo dużo osób z tego korzysta i dzięki temu ja częściej na allegro kupuje niż na stronie firmowej jakiegoś sklepu
Tez tak uważam
myślę, że smarta nie zlikwidują tym bardziej że allegro postawiło własne paczkmaty. zlikwidowanie smartw to byłby strzał w kolano. prędzej podniosą cenę, bądź sami może założą firmę kurierską, choć uważam, że nie wyszłoby to na dobre dla nich.
za dużo ludzi z tego korzysta
smart to okazja i jakś dodatkowa zacheta do zakupu na allegro wydaje mi sie że już nie jest takie prężne jak było to kilka lat temu wiec kusza wysyłkami
Ja prawie wszystko na allegro zamawiam więc nawet sobie nie wyobrażam żeby mieli to zlikwidować :)
My się z koleżankami zrzucamy więc to dopiero grosze nas kosztuje tak naprawdę.
Też zawsze patrzę na allegro w pierwszej kolejności. A jak znajdę jakas stronę sklepu w internecie to potem szukam czy na allegro też sprzedają i wolę tam zamówić bez kosztów przesyłki jak się da.
a jak to się dzielić tym smartem ?
Monia ogólnie jest chyba opcja family i do 10 kont można zaprosić ale tego nie mamy. My po prostu zanim wprowadzono te opcję założyliśmy lewe wspólne konto do którego każda z nas ma hasło, lewego maila z hasłem, tylko pod to allegro no i tak każda sobie kupuje.