Wanienka

Ja bym się obawiała tego stelaża jednak.

No ja właśnie też. Nie wygląda na aż taki stabilny a tu jeszcze ma stać wanienka z wodą i dzidzia. 

To jest każdego decyzja :)

Pewnie zależy od stelaża, nasz jest bardzo stabilny i choć faktycznie początkowo byłam sceptycznie nastawiona to bardzo się sprawdził. A w między czasie dobrze sprawdzał się też jako suszarka na pranie ;)

Ważne też jest aby dobrać odpowiedni rozmiar wanienki do stelaża lub na odwrót, jeśli nie kupujemy w zestawie. Mój mąż zjeździł kilka sklepów ze stelażem pod pachą, żeby dobrać rozm wanienki, bo akurat nasza jest dość spora.

Ta moja marki Luma ma nogi dokręcane do wanienki, jest bardzo stabilna przez to i sama wanienka nie ma szansy sie poruszyć. W załączniku fotka. Mamy dość duzo miejsca pod prysznicem i tam stoi, nie muszę jej składać za każdym razem. 

To najlepiej kupować w zestawie ?

kverve super jest.ja rozważam kupić wanienkę ze stelazem własnie do kabiny.muszę popatrzec na necie za nią.

Beata na pewno lepiej w zestawie.ale chyba najlepiej w sklepie by sie przekonać czy stelaż masywny czy sie rusza

Jakoś miałabym obawy. Czy w tym stelażu jest jakaś regulacja wysokości ?

beata zawsze możesz stawiac wanienkę na ławie tak jak ja to robiłam ( niemowlaka kąpałam w pokoju)

Ja łączę 2 krzesła i na tym stawiam, ale się zastanawiam, czy ten stelaż byłby dobry, gdyby miał regulację wysokości to by było wygodniej dla mnie, bo po kąpielach bolą mnie plecy

Po Waszych namowach kupiłam wanienke że stelażem, dokupiłam jeszcze takie siedzonko do wanienki 

Weronisia one nowe są dosyć drogie, ja kupiłam używana za 50zl w super stanie na olx. Jest bardzo fajna bo ma też odpływ, że nie trzeba przechylać wanienki żeby wylać wodę tylko się korek wyciąga. 

Ile zapłaciłaś?

My też rozważaliśmy zakup tej z korkiem, ale podobno zdarza się, że po pewnym czasie cieknie...

A kupując wanienkę ze stelażem warto sprawdzić w sklepie czy rozmiarowo do siebie pasują. My stelaż dostaliśmy "w spadku" i musieliśmy dobrać do niego wanienkę.

Ja kupiłam że stelażem i w środku krzesekiem takie za 120zl chyba 

ja uwielbiam ta z ikei dziecko sie miesci a pozniej jak siedzi tez sie nadaje 

A czym myjecie i kąpiecie maleństwa, chodzi mi żel, szampon itp? 

monia przewaznie mam kosmetyki z Hipp,nivea,Ziaja i AA

Właśnie myślałam nad nivea baby albo johnson baby albo linomag, bambino lub jest jeszcze taka firma na o.. Zapomniałam nazwy