Tez mi sie podobaja te silikonowe składane wanienki,cena wysoka faktycznie....rozwazam jednak kupno bo nie mam jak kapac małej w kabinie.
Anita myślę.ze zwykła plastikowa najlepsza
I chyba przy takiej zostaniemy;)
Na rynku pelno nowosci ze zglupiec mozna wszystko sie podoba;) ale nie zawsze funkcjonalne;/
No tradycyjne chu a najlepsze i najtańsze jak ktoś nie chce dużo wydawać na wanienkę
Ja wiem czy one drogie od 150 zł można już kupić
Nati zwykłą kupisz juz za 20-30 zł więc porównując to 150zł to jest dużo
Anita dokladnie nie wszystko co nam się podoba jest funkcjonalne
Wanienki że stelażem jest poprostu boska uratowała mój kręgosłup po drugim porodzie.. Przy pierwszej córce kładłam sobie wanienki na łóżku i zawsze tak bolał mnie kręgosłup przy schylaniu a mam z nim problemy bo po pierwszej ciąży mam przyblokowane mięśnie kręgosłupa i zwyrodnienie kręgów szyjnych więc po drugiej ciąży używanie wanienki że stelażem to coś cudownego... I o wiele wieksza wygoda. Człowiek uczy się całe życie...
Dariamama jasne taka jest najwygodniejsza jak ktoś ma miejsce gdzie ją położyć choc no ja bym miałam w pokoju miejsce tylko na kąpiel w niej, ale to juz sobie na stół wanienkę kładłam i źle też nie było bo w sumie gdzieś trzeba stelaż przetrzymywać ,a jak miejsca mało to sie w domu człowiek zagraca
Do momentu, gdy dziecko nie siedziało stabilnie to miałam wanienkę plastikową. Na czas kąpieli kładłam ją na stół w salonie. Później, gdy dziecko już siedziało, to kąpałam w normalnej wannie.
My wanienki ze stelażem używaliśmy w sumie tylko parę miesięcy. Potem bałam się ze syn mi wypadnie bo zrobił się ruchliwy więc kładliśmy na podłodze pod prysznicem lub w wannie.
oj prawda te stelarze to dodatkowy grat do schowania;) pamietam ze córkę kąpaliśmy w pokoju na stole;( ale to noszenie wody potem wylewanie;( szybko przenieśliśmy ją do brodzika.
W pokoju jednak też jest chłodniej niż w łazience wiec nie wiem czy tym razem nie bedziemy jakos organizować w łazience;/ też nie wygodnie bo wanna wysoka;/ ale zawsze coś ;)
Anita no tyle zabawy z tym co nie :D teraz nie wiem jak to ogarnę zwłaszcza, że będą tygodnie keidy będę sama wieczorem z dwójką :D
My właśnie kupiliśmy w tamtym tygodniu ze stelażem mam nadzieje ze się sprawdzi ☺
jak jest sie jeszcze w ciazy, to sobie myśli człowiek co tam co to za problem przyniesć czy wynieść złożyć coś czy rozłożyć, ale jak dochodzą nie przespane noce, zmęczenie a na wieczór mysłi sie tylko o tym aby sie połozyć to wtedy na wiele rzeczy patrzy sie inaczej hehe
Też miałam ze stelażem i super..
Dariamama my kupiliśmy zwykłą i planowaliśmy wsadzać wanienkę do naszej wanny ale po pierwszej kąpieli na drugi dzień mąż pojechał kupić stelaż. Niemożliwie plecy nas bolały. Jeszcze mąż 180cm wzrostu to się musiał bardzo schylać. Ze stelażem o wiele lepiej. Na szczęście mamy miejsce i stelaż czeka w piwnicy na następne kąpiele :D
Anita a gdybyś ustaiwla wanienki na toalecie?
Anita ja mam te szczęście ze u nas będzie cały czas stała rozłożona bo mam miejsce na to w pokoju
Ewcia wlasnie my tez wysocy a maz juz narzeka na kregoslup a.co bedzie potem :) moze byc tak ze bedzie noszenie wody do salonu chyba ze wózeczek sie kupi na wiaderka hehe
Kerve u nas lazienka nje jest za duza a sedes jwst we wnęce nawet zeby bylo wiecej miejsca zrezygnowaliśmy z pralki w łazience, lazienka przwd remontem ale i tak nawet jak by byl remont to wiele by sie nie zmieniło.