Wakacyjne naciaganie

Dlaczego ?

No szok , tak po prostu nie można

No nie mozna…

Bo to jedyna praca, która kończy się smugami i rozczarowaniem :upside_down_face:

Jakby to był jego pokój, a nie wynajmowane mieszkanie :triumph:

Dla mnie wgl bylo dziwne ze nie oddal wszystkich kluczy nam … tzn ok rozumiem jego mieszkanie ale tekst ze on ma jedna pare zeby w razie w wejsc to raczej nie na miejscu. Mieszkalismy tam pol roku i po 2m juz widzialam ze cos nie halo jest bo to albo drzwi od pokoi zamknkete albo okna zawsze cis bylo inaczej

Jak ma się dobry sprzęt to czasem dobrze idzie , wystarczy jakaś dobra ściągaczka

Masz absolutną rację, to bardzo niepokojące i nie na miejscu. Jeśli ktoś trzyma sobie “zapasowe” klucze do mieszkania i wchodzi tam bez uprzedzenia czy zgody, to narusza Twoją prywatność i poczucie bezpieczeństwa. Nawet jeśli to jego mieszkanie jeśli Ty tam mieszkasz, to powinien szanować Twoją przestrzeń i ustalenia.

Na szczęście mam tylko 4 okna, więc jakoś daję radę. Najgorzej zawsze jest z myciem prysznica, tam to dopiero trzeba się namęczyć :hear_no_evil: :see_no_evil:

Jak się ma dobrą myjkę to całkiem dobrze idzie :smiling_face:

Nigdzie nie ma lekko :rofl:

To straszne ja bym nie wytrzymała :unamused:

Dobra ściągaczka i okna myje się o wiele lepiej :blush:

No my tez nie wytrzymalismy… na poczatku mowilismy ok moze przeciag i sie drzei zamkly ale jak juz okna byly pozamykane tobjuz wiedzielismy ze byl

Zawsze mi sie podobaly duuuuze okna ! Jesli nie maja zadnyxh ramek pomiedzy to da sie szybko sciagaczka umyc, albo kupic tego robota. Gorzej jak np ma babcia mojego meza, okien od cholery i niektore bardzo duze a w kazdym takie kwadraciki z ramek ala drewnianych. Zwariowax mozna myjac…

I zawsze marzylo mi sie wielkie okno w kuchni, przy zlewie. Zmywam i patrzę na swiat :heart_eyes:

1 polubienie

Karchera muszę sobie kupić. Bo on wciąga brudy i nie trzeba na sucho okna wycierac. A mycie okien to moja zmora.

Też bardzo nie lubię myć okien, jedno z najgorszyfh czynności. Ja mam tą lidlowa wersję myjki i o niebo lepiej myje się te okna, na pewno szybciej :wink: także będziesz zadowolona jak kupisz :slight_smile:

No ja tez mam ta lidlowa… ale uzywalam moze z 3 razy… i wole jakos recznie myc :see_no_evil: kuoilam sobie taka scietkw do okien w biedronce co sama woda sie myje i jeat super

Ooo matko aż sobie nie wyobrażam takie myć :flushed::smiling_face::see_no_evil:

Moja mama właśnie ma okno w kuchni i zlew przy oknie. Też sama mówi, że przyjemniej się naczynia myje, jak stoi i zagląda na swój Ogródek