Ja byłam w sezonie nad morzem i nie odczułam żeby były tłumy większe niż nad jeziorem;) jakoś tak normalnie i bez większych kolejek czy problemem że znalezieniem miejsca nad wodą ;)
My zazwyczaj jeździmy początkiem czerwca lub koniec sierpnia początek września. Nie ma takich tłumów. Co do pogody to jest to loteria. Widzę, że teraz dużo hoteli ma u siebie sale zabaw dla dzieci lub animatorów. Fajna opcja na brak pogody
my byliśmy teraz we wrześniu w Lądku i było super :D minus taki że atrakcji prawie żadnych :D ale nasz syn jeszcze nie potrzebuje :)
Myśmy raz byli koniec sierpnia i też już zamykali wszystko. Sezon dla nich się kończył.
my byliśmy po 20 sierpnia i było super, bo pogoda nam dopisywała, było super
Ja nad polskim morzem nie byłam wieki... Uznaliśmy kiedyś z mężem, że jak byśmy mieli dzieciom pokazać to prędzej do Chorwacji bo droga niewiele dłuższa od naszego punktu a pogoda pewniejsza. Choć teraz cenowo może nie być tak atrakcyjnie.
Z dziećmi na razie byliśmy w zeszłym roku w maju w górach i w tym roku w maju w okolicy Suwałk :)
No tak. Na pogodę trzeba trafić bo inaczej klapa. My często jeździmy na ostatnią chwilę. Mąż może sam decydować o urlopie więc kilka dni wcześniej, gdy wiemy, ze głoszą pogodę to szukamy czegoś
To super jak macie takie możliwości :) Ja póki jestem na macierzyńskim to też luzik, jedynie mąż musi się w pracy dogadać. Ale już jak wrócę do pracy to będzie ciężej się dopasować.
Tak.. później to już problem z urlopem, by wszystko zgrać
Ja urlop będę brała kiedy będzie zamknięty zlobek..
Trzeba kombinować i czasami iść na kompromisy
Fajna jest strona dzieciochatki.pl hotele dla rodzin z dziećmi z opiniami osób które już tam były warto zajrzeć
Kargaw to nizej to chyba spam niestety..
Z małym dzieckiem to chyba lepiej jechać na zagraniczne wakacje, bo pogoda pewniejsza i cenowo wyjdzie tak samo. A wiele hoteli zapewnia animacje dla dzieci.
niby tak;) gwarancja atrakcji;) ale u mnie to by była dodatkowa atrakcja samej podróży;/ nie każdy maluch sie nadaje na taką podróż;( ale myśle że z tego wyrośnie;)
Niby tak. ale ja to się boję z moją córką na zagraniczne wakacje;D
chyba ciezko będzie coś znaleźć w Polsce. Najlepiej szukać tak żeby w pobliżu były jakieś baseny, może jakieś ciekawe muzea czy podobne atrakcje w pomieszczeniu
W Polsce też już powoli powstają hotele z animacjami, ale to dopiero raczkuje. Koleżanka była w takim miejscu. Była tam animatorka i mogła zostawić dziecko pod opieką. Super sprawa jak pogoda nie dopisze.
Mysmy nie byli z dziećmi na zagranicznych wakacjach. Przy pierwszym rozważaliśmy ale bałam się co będzie w razie choroby. Języka nie znam a jednak co na miejscu to na miejscu
My planujemy w czerwcu wakacje nad polskim morzem więc chętnie poczytam co polecacie;)