Nie znałam do tej pory a wczoraj się ujawnił i będzie chłopczyk ale na 100% się nie nastawiam bo różnie to bywa :P:P
Zabusia90 gratulacje! Chłopaki są takie fajne Ja mam termin na 31 października, ale od 20stego zaczynam myć okna, żeby przypadkiem nie zahaczyć o listopad.
ja też planuję tak od 10 października 3razy S sprzątanie, schody i sex :P:P Ale jak wiadomo różnie to bywa :P:P
I jeszcze spacery to super ja też mam chłopczyka już 6 miesięcy ma
teraz bym córkę chciała ale wiadomo że sobie nie można wybrać hehe
dziewczyny, czas leci jutro wizyta u lekarza, w końcu po 4 tygodniach zobaczę tego łobuza i dowiem się ile chłopak waży :P. 4 tygodnie temu waga to 2,100 Koleżanka, która nie widziała mnie z 3 tygodnie powiedziała, że widać, że to będzie kolos. A co najfajniejsze to wszystko idzie tylko w brzuszek, czyli w przód, najpierw wchodzi Miki później ja :P. Dziś już jestem po śniadaniu to się nie będę ważyć, bo waga nie będzie dokłada jak zawsze. Bo z rana najpierw siku, później pozbywam się piżamy i wtedy się warzę. Przynajmniej mam wtedy jedna i pewną wagę.
Zostało Nam 23 według USG i 35 według OM
A gdzie Nasze dzieci się chowają? Moje zdecydowanie w żebrach już czasem nie wiem jak mam się ułożyć żeby mnie nie
bolało.
Ja to od początku września będę myć okna, bo już wołają o pomstę do nieba, ogólnie dokładne porządki prawie jak przed świętami w domu, seksu nie ma, bo nie ma męża schody na pierwsze piętro ale zawsze coś
Oj wizyta będzie, czekamy na wieści
To też już lada momencik będziecie w komplecie U nas 33 dni z USG i już siedzę jak na szpilkach z emocji
Współczuję kopania po żebrach chociaz powiem Ci że grzebanie rączkami po pęcherzu też do przyjemnych nie należy Mój ma jakieś zamiłowanie do tego mojego pęcherza. Pomijam że chce mi się siusiu jak tak robi, ale też właśnie porzadnie to boli
Ze schodami to Cię podziwiam, ja dwa kroki zrobię i już zadyszka
Mi mój urwis w nocy naciska na pęcherz więc mnie nie pytajcie ile razy w nocy wstaję bo już nie liczę:P:P:P to pewnie przygotowanie do nocnego karmienia hihihi i tak sobie kursuję w nocy góra dół bo łazienka na dole:P
Aleksandra koniecznie daj znać po wizycie ile Mikołajek już waży :):)
EwaK to pewnie emocje z dnia na dzień będa wzrastać :)
Ja jak byłam w ciąży to Wojtuś skakał mi po pęcherzu i to dosłownie… koniecznie Ola daj znać ile Łobuz przybrał
Wizyta na 12, później w planach spacerek po Jarmarku w Gdańsku, będę w autobusie wracać już do domu to wrzucę szybciutko informację co i jak z Mikołajem
już mamy bliżej niż dalej chciałabym już tulić
Moje urwisy z kolei uciskają na przeponę i kopią po bokach. Nie wiem co gorsze, czy nie móc wziąć głębokiego oddechu czy ucisk na pęcherz.
Ola, ostatnia prosta, nie obejrzysz się a już będziesz tulić Mikiego A ja byłam dzisiaj u mojej kumpeli, która też ma syna Mikołaja, z tymże jej Miki w styczniu kończy 18 lat
i nie wie kiedy te lata minęły.
Jak już jest maluszek to czas ucieka szybko ja niedawno rodzilam a tu już ponad 6 miesięcy…
Och te sikaczu, też miałam problem z ciągłym lataniem do łazienki
Ola zdaj koniecznie wieści z wizyty. A jak ktg mąż odebrał?
MAM mąż KTG zachwycony, dawno nie widziałam u niego w oczach takiego zdziwienia/zadowolenia/ciekawości w jednym
zbieram się na autobus , napiszę jak wrócę, lub jak będę już w autobusie siedzieć!
Oleńka to ja czekam na wieści od Ciebie, sama jestem ciekawa jaki Mikus już duży.
@Aleksandra91 czekamy na relację z wizyty mieszkasz w Gdańsku?
Nam zostało do terminu 6 dni - więc już sama końcóweczka, ale córci się nie spieszy żeby się z nami przywitać. W poniedziałek Mała ważyła 3250 g, prognozowana waga w dniu terminu porodu to ok. 3500 g, więc nie za duża i nie za mała, zobaczymy jak będzie się to miało do rzeczywistości…
O to już nie długo ! Aby wszystko poszło dobrze !
Kolejne dzieciątko lovisiowe super. Powodzenia
oj to już z górki J.kowalczyk - pomyślnego i szybkiego porodu.
Ola a jak u Ciebie? już po wizycie?
Ja to z opóźnieniem pisze na wszystko, tak mi czasu ostatnio brakuje że hej. a wieczorem gdy położę obie i chcę nadgonić co u Was to po prostu zasypiam na drugim wątku i tyle z pisania… ;))
Ewcia mam to samo ostarnio. Ciagle coś. A wieczorem padam. Dobrze, że córcia dwie noce lepiej śpi
już po wizycie wpadnijcie do wątku USG 3D/4D dodam tam fotkę i opiszę co i jak