Teraz jak mam trochę wolnego czasu to wybieram się na jakiś spacer koleżanka mnie właśnie namówiła na te kijki chyba dobrze piszę nording walking ; )) Bardzo fajnie się idzie ale tylko w moim przypadku jak mam z kimś bo samej byłoby mi smutno. Chodzę tak co 2 dzień i od razu poprawiam swoją kondycję.
To bardzo fajnie jak Cię namówiła bo jest to bardzo dobra aktywność. Ja to bardzo lubię kibicować mojej lokalnej drużynie Kedzierzynie - Kozlu. Razem sobie z mężem jeździmy na mecze piłki siatkowej i mocno kibicujemy czasem jak się zdecydujemy to jedziemy na mecz do Bydgoszczy.
wiecznieszczesliwa super! Ja z kolei nawiązując do Twojego nicku jestem wiecznie “zakochana” w Sebastianie Świderskim odkąd pamiętam
U mnie w wolnej chwili spacery i plac zabaw z córcia a tak dla mnie to ćwiczenia z Chodakowska
Zazdroszcze ci chęci do ćwiczeń, mi Chodakowska musiałaby osobiście dopłacic, zebym zechciała się ruszyć:) W wolnych chwilach czytam, ostatnio sporo poradników o dzieciach, taki temat na czasie, ale tez lekką literaturę i czasopisma.
A ja ostatnimi czasy czas wolny spedzam na odsypianiu nocy:) zabki ida:) a tak to spacery wiosenne porzadki
Chyba kazda mama narzeka na brak czasu, bi ciagle coś trzeba robić, tym bardziej ze ja np.caly tydz jestem sama, to gotowanie, sprzątanie, zmywanie naczyń, pranie,zakupy i ciagle coś trzeba robić, zabawy z dziećmi, jak i chodzenie wokół nich przebrać, nakarmić, wykąpać itp. Czasem to nie mam czasu jak paznokcie wymalować bo przy synku 13,5mc dziecku ciężko, a jak śpi to w tym czasie staram się robić to co przy nim jest ciężki, jak mycie podłóg, zamiatanie, umycie sofy, lusterka,okna i ciagle coś trzeba robic:-P
Ewcia u mnie również krucho z czasem a co do malowania paznokci to juz nie wspomne bo nie pamiętam kiedy ostatnio to robilem
Hihi co ja tutaj widzę, że niektórzy się interesują siatkówką i ja trochę też bo właśnie jak jestem na wakacjach nad morzem to sobie odbijam piłkę z moim mężem bo on tam w jakiejś lidze amatorskiej gra co tydzień : ) W wolnych chwilach to ja czytam książki tak 30minut dziennie - Ulka85 a to może się wybierzesz do Kędzierzyna po autograf do Świdra : ))?
No ja natomiast bardzo lubię sobie jak mam wolny czas poczytać jakąś książkę zdecydowanie romans lub nawet erotyk a co przecież ja jestem dorosła. Jeśli wyjątkowo mi się nie chce wychodzić z domu to po prostu właśnie wtedy oglądam jakiś film a specyficzny mam charakter do filmów i u mnie często pada na jakiś psychologiczny
Estera książka to fajna sprawa a co do filmów psychologicznych to SA tajne i również Lubie je oglądać ale kiedy chce odpocząć to takie filmy SA trochę za ciężkie dla mnie
Ja w wolnej chwili siedzę przed telewizorem i oglądam filmy,chociaż tego czasu nie mam dużo ale zawsze coś.A jak synek mi śpi w dzień to nieraz chciałabym położyć i odespac niewyspana noc ale potem nie mogłabym się pozbierać ciężko by było mi wstać.Dlatego wolę trochę posprzątać,coś ugotowac a jak już mi się nic nie chce to się położe i oglądam filmy Każda mama może teraz narzekać na brak czasu,bo życie teraz jest tylko pośpiechu i na nic prawie nie ma czasu.
Jeśli mam chwilę wolnego czasu to piekę jakieś ciasta z tego powodu, że po prostu no nie wiem czekam aż ono urośnie i w międzyczasie sobie jakoś posprzątam pomyję podłogi i wszystko właśnie w tym stylu. Bardzo dobry sposób na to by połączyć przyjemne z pożytecznym
Dziś jadłam przepyszne ciasto marchewkowe. Brakuje mi motywacji by upiec je samodzielnie…ubolewam strasznie nad tym, gdyż niesamowitą przyjemność czerpię z jedzenia. Aczkolwiek na rzecz tego, że mieszkam z kucharzem zrezygnowałam z gotowania…to brakuje mi odkrycia w sobie jakiejś takiej pasji do tego - to pewnie przez wygodę i przyzwyczajenie.
Klio mieszkasz z kucharzem…zazdroszczę! Ja pracuję z kucharzami i chociaż mogę zaznać odrobiny tego luksusu
Oczywiście, że jak ktoś mieszka z kucaharzem to wtedy można sobie pożyć bardzo dobrze bo przyrządzi zawsze coś dobrego. Hmm no nie wiem jeśli chodzi o tą sprawę co lubię robić w wolnej chwili to albo się zajmuję moimi dziećmi albo po prostu bardzo lubię chodzić akurat na spacer z jakimś pieskiem i jest okej.
Mój mąż umie też gotować a wszystkiego sam się uczył bo po prostu trenuję akurat jakiś tam boks to musi sobie robić specjalne posiłki : ) ja w moim wolnym czasie lubiałam iść sobie na jakiś spacer lub po prostu zaszyć się w koc i oglądać sobie telewizję.
Powiem Wam, że to nie jest tak kolorowo i przyjemnie jak się każdemu wydaje…niekiedy jest tak zmęczony, że mam dosyć gotowania jeszcze w domu. Ale jest to kucharz pasjonat, także co jakiś czas odkrywa przede mną nowe smaki.
Jeśli chodzi o gotowanie,to ja tak naprawdę się uczę,uczyć się będę jak niedługo pójdziemy na swoje,bo niestety mama nie pozwala mi rozwijać skrzydeł.
W wolnym czasie czasami rysuję kolorowanki,mała jak pójdzie w moje ślady to będzie kochała kolorować. Może spodobają jej się kiedyś moje kolorowanki
Wolna chwila zdarza się u mnie rzadko, bardzo rzadko… Chociaż od kiedy jestem w ciąży coraz częściej mam chwilę dla siebie, chociaż ostatnim czasem moja dzidzia tak mnie rozleniwiła, że jestem strasznie senna i ciągle śpię Choć nie ukrywam, że moim hobby jest stylizacja paznokci
W wolnym czasie koleżanki wpadają na kawkę, ploty i hybrydkę