W którym tygodniu ciąży urodziłyście swoje dzieci?

Mazią jestem dokładnie 37+1 🙂

Czuję bóle jak na okres. Gdzieś czytałam że się wtedy szyjka skraca czy coś ale na spokojnie. Jestem przygotowana i cieszę się że już mam ciążę donoszona. Może faktycznie urodzę przed tym terminem zgodnym z cukrzyca czyli 39tydzien 

Pierwsza córka w 42 tygodniu , syn w 41 tygodniu i druga córka w 40 tygodniu

Pierwsza córkę w 42 tygodniu i musiałam mieć wywoływany, a druga wyskoczyła w 38 tyg. 

Mam dwie córki i przy pierwszej 4 oksytocyny dostałam rodziłam 10 godzin znieczulenie zewnątrzoponowe po terminie grubo. . A z drugą wstałam w nocy zachciało mi się czekolady zjadłam i nagle brzuch mnie zaczął boleć 

Myślałam że po  tej czekoladzie okazało się że rodze. Mała się urodziła przed terminem .

U nas poród był w 40 tygodniu, do szpitala miałam jechac w sobote a w srode już córka była z nami ;) 

Dariamama wystarczy edytować post,a nie robić kolejny 

Ja miałam cc w 38+5

Ja cc w 39+1

38 i 2 albo 3 dni dokładnie nie pamiętam

Pierwszy syn w 42 tyg

Drugi syn w 41tyg

Synek urodził się w 39 tygodniu.

Wychodziła 40/41

ja jutro bede miała 41TC i jutro też zgłaszam się na wywołanie do szpitala jeśli nic do rana nie ruszy sie samo. 

37+4, wody odeszły mi dzień wcześniej. Ale ja od 34 walczyłam o każdy dzień, bo lekarz badając palpacyjnie czuł już główkę dziecka. 

sam poród 5h z odejściem wód, podobno to szybko jak na pierworodke :)

Starsza w 40 tygodniu

Mlodsza w pierwqszym dniu 37

Ja 10 dni po terminie 

Ola życzę powodzenia żeby w końcu coś się ruszyło Natalka Powiem ci że 10 dni po terminie to bym była już w dużym stresie że by temu dziecku też się coś tam w środku nie stało wiadomo że człowiek jest pod stałą kontrolą lekarza Robi na bieżąco KTG pod koniec I kontroluje i tak naprawdę jak coś ma się stać to może się stać w każdej chwili i na każdym etapie ciąży ale jednak po terminie  już czuć tą taką presję

Ja córeczkę urodziłam w terminie ale boję się że synek będzie chciał wyjść szybciej na świat a ja nie będę na to gotowa. 

Olaleksandra94 daj znać co tam u Ciebie i czy się udało już urodzić 

Ola urodziła na canpolu pisała ;) jak bedzie miała czas to pewnie tutaj zajrzy pewnie macierzyństwo ją pochłania na maxa;p

Ja urodziłam w 39tc