Tak aby zachowało dobrą temperaturę?
Zależy na jak długo i co tam ma być spakowane :)
Do szkoły dziecku zawijam w przezroczysta folię spożywczą i do pudełeczka :) A jeśli gdzieś jedziemy na wycieczkę to do auta bierzemy lodówkę elektryczną :)
Są też torby termiczne i wkłady do zamrażalnika ,które pozwalają na zachowanie niskiej temperatury :)
Zalezy na jak dlugo. Zazwyczaj sprawdzały się u mnie torby termiczne,
a jeśli potrzebowałam dac dziecku zupę poza domem brałam po prostu w termos.
U mnie tez najlepiej sprawdziły się torby termiczne
jezeli chodzi o napoje to zakupiliśmy na prawdę super termos i potrafi cały dzień wytrzymać i woda/napój w nim przy odkręcania paruje dalej
jeseli chodzi o zimne to zawsze lodówka turystyczna się u nas sprawdza w aucie zawsze jest podłączona wiec można w dalsza trasę jechać
a Dania do pracy do najczęściej w pudełko były pakowane i folia owijane
Wykorzystuje przeważnie torby termiczne , na zupę mam termos .
przy starszej córce kupiłam kiedyś taka torbe termoizolacyjną i w sumei dobrze trzymała na działkę mamy lodówke przenośną i na wyjazdy jednodniowe dobrze sie sprawdzała trzymała odpowiednio temperature;) przy młodszej korzystamy z termosów zupka czy woda do mleka świetnie sie do tego sprawdzają;)
Na obiadki mam termos z szerokim wlotem, super się sprawdza;p
na wodę mamy termos taki jak kiedyś na herbatę się brało. Mam też torbę izolacyjną i wkładamy tam wkład mrożący więc super jest utrzymana temperatura.
Torby termoizolacyjne, termos , mamy tez lodówkę przenośna ;)
Ja jeśli mam chcę zabrać wodę i z niej coś przygotować to mam termos taki z pepko i utrzymuje ciepłą wodę do 12godz i mam też termos do np. Zupek z canpolbabies I on utrzymuje do 8godzin i wtedy też używam torby termicznej
U nas termos przeważnie się sprawdzał ale mam również taki pojemnik który mogę podłączyć do ladowarki samochodowej czy normalnie do prądu i podgrzewa jedzenie ;)
torby termiczne tez się sprawdzają ;)
o taki pojemnik to musi być super sprawa
valentina pokażesz jak on wygląda ?
Też jestem ciekawa jak to wygląda
Valentina ja właśnie zastanawiałam się nad takim czymś . Sprawdza się u was ?
Ciekawy pomysl;) zwlaszcza gdzie w plenerze na dluzszy wyjazd;)
Wstaw jakaś fotkę tez jestem mega ciekawa
o kurde nie wiedziałam, że coś takiego w ogóle jest. Też jestem ciekawa jak to wygląda?
Również jestem ciekawa jak to wygląda;)
Pojemnik, o którym pisze Valentina kupiłam ponad rok temu mężowi. Dużo jeździ autem w pracy a nie zawsze może podjechać po jakieś jedzenie. W ciągu 12 godzin lepiej, żeby coś porządnego zjadł na ciepło. Nasz podgrzewacz ma 3 przegródki - miejsce na schowanie widelca czy łyżki, dwie wtyczki - normalną do kontaktu i samochodową, torbę termo. Jedzenie podgrzewa w aucie ok. 20 - 30 min. Zależy co jest w pojemniku. Baaaaaaaaaaaardzo polecam, nasz się super sprawdza i mimo dość częstego używania nic się z nim nie dzieje. W załączeniu poglądowe zdjęcie.
No powiem Ci świetna sprawa z tym pojemnikiem ;)