To lepiej na nfz o ile nie ma teraz dużych kolejek
Teraz to robią wszystko ta aby chodzić tylko prywatnie i za wszystko płacić
Beata trzeba walczyć o swoje. Nie ma co im ulegać
Nie ma z kim walczyć, b tylko prywatnie przyjmują
Beata nie prawda na NFZ też przyjuja. Nie wierzę że już nie da się na NFZ pójść
Trzeba dłużej czekać na nfz niestety
Monia właśnie teraz to się dopiero kolejki na NFZ zaczną po tej pandemi
Usg bioder jest refundowane i nie można wymagać prywatnych wizyt. Ja Urodziłam w czasie pandemii i bez problemu dostaliśmy się na usg na nfz. Wizyty umówione na daną godzinę a w przychodni obowiązywała.okrslona ilość osób. Nie było problemów.
Pannaxoanna mi też się wydaje że w takich kwestiach jak właśnie USG bioderek to nic się nie zmieniło w kolejkach. Jedynie bardziej uważają że względu na wirus - dyzemfekcje, maseczki itp
Oczywiście aneczka możesz się zapisać na NFZ ale musisz swoje odczekać więc i tak pójdziesz prywatnie aby szybko lekarz przyjął
Beata ja poszłam na NFZ z córeczką jakos nie było problemu z kolejną. Tak samo z kolejnym dzieckiem pójdę na NFZ.
To nie jest powiedziane,że się długo czeka ja byłam na NFZ i był normalny czas oczekiwania teraz też będę szła na nfz
Mi się wydaje ze kolejki nie są długie bo jednak tych noworodków nie jest bardzo dużo
Nati no jasne ale chyba zależy od wielkości miasta
W zależności od miasta i ilości miejsc gdzie można na NFZ wykonać
No w sumie macie racje ☺
Może zależy od regionu/miasta
My may pakiet allianz dzieki firmie która o to zadbała oczywiscie nic na przymus jakieś grosze odtracają wiec raczej z tego będę korzystała, mamy już sprawdzonego lekarza, wiec po co szukać gdzie indziej;) i blokować kolejki na nfz;)
Anita to w takim razie fajnie u nas niestety nie ma takich pakietów a szkoda 😕 tez bym chętnie skorzystała
Anita fajnie u mnie też nie ma takich pakietów niestey