Urodziny

Mąż ma niedługo urodziny a kompletnie nie mam pomysłu na prezent 

Basia zależy czym się interesuje mąż jakie ma pasje. Jak mój mąż lubi wędkować to szukam.cos w tym stylu

Zależy jaka kwotę chcesz przeznaczyć. Może jakaś ciekawa książka, sweter, rękawiczki skórzane, czapka, perfumy, karnet na strzelnicę, jakiś fajny dres, zegarek. 

Zależy w jakiej kwocie, mój kocha swój samochód więc na ostatnie urodziny dostał kosmetyki pielęgnujące auto 😁 :) 

U nas też wędkowanie na pierwszym miejscu więc tutaj nie mamy problemu. Zależy od zainteresowania.  Ale tak jak Kverve napisała perfumy, koszula itp każdemu mężczyźnie się przyda. �

To prawda kwota ma.znaczenie. można i nowy zegarek kupic.

Fajna kolacja w domu przy świecach też jest fajnym pomysłem jak nie wiadomo co kupić :) 

Może szczoteczkę soniczną? Mój mąż dostał pod choinkę i uważam, że to był trafiony prezent.

Polecam jakis bon na tor ;)

Kwota dowolna mąż interesuje się motoryzacja czytaniem książek i majsterkowaniem

A może jakaś fajna kolacja przy świecach w domu jak nie masz pomysłu:) albo jak mąż ma jakieś hobby to może jakiś prezent z tym związany 

Liwia dokładnie zwłaszcza że się samemu od serca przygotowało 

Może jakiś gadżet elektroniczny typu smart band na rękę. Może czytnik ebooków? Może jest w trakcie jakiejś sagi książkowej i chciałby jej nową część... Do tego jego ulubione jedzenie (to jest zawsze trafione :) )

To zależy co mąż lubi moze ma jakies konkretne pasje czyta książki wędkuje lubi majsterkowac ja bym szła w tym kierunku jakie są jego zainteresowania i kupiła jakis gadżet który ucieszy 

Mojemu się się zdarzyło zapomnieć o urodzinach zawsze dostaje życzenia czy upominek, kochana na pewno byłoby mi smutno jakbym musiała przypominać o urodzinach żeby złożył życzenia. Co do prezentu to rzeczy materialne zawsze liczy się gest że ktoś pamięta o naszych urodzinach. 

Mojemu się zdarzyło, każdemu może się zdarzyć:) 

Czyli raczej olać temat? :) 

Niestety także miałam taką sytuację w tamtym roku . A gdy już przypomniałam mężowi o tym jaki jest dzień kazał córce złożyć mi życzenia a sam tego nie zrobił . Było mi bardzo przykro a zarazem byłam mega zła . 

Ważne że złożył życzenia może miał jakis gorszy dzien. Może się jeszcze z reflektuje :) wiadomo przykro się może zrobic ale jak to faceci o większości dat nie pamiętają hehe 

A czy to aż tak dla ciebie ważne, że chcesz trzyymać o to żal i się "fochać"? 

Jeżeli bardzo Cię to uraziło, to po prostu porozmawiaj z nim o tym. Powiedz mu, że cię to zabolało i zrobiło Ci się przykro. A dodatkowo zrób kalendarz, który powiesisz w widocznym miejscu, gdzie będą zaznaczone wszystkie ważne daty :) 
Jeżeli masz się obrażać tylko po to, aby się obrazić i szukasz pretekstu to... trochę bez sensu. Najwyżej sama mu nie rób prezentu na jego urodziny. A następnym razem tydzień wcześniej powiedz, że masz urodziny i ma ci kupić prezent, a nie zapomnieć jak rok wczesniej. 

Szczerość, szczerość i jeszcze raz rozmowa :)