Mąż ma niedługo urodziny a kompletnie nie mam pomysłu na prezent
Basia zależy czym się interesuje mąż jakie ma pasje. Jak mój mąż lubi wędkować to szukam.cos w tym stylu
Zależy jaka kwotę chcesz przeznaczyć. Może jakaś ciekawa książka, sweter, rękawiczki skórzane, czapka, perfumy, karnet na strzelnicę, jakiś fajny dres, zegarek.
Zależy w jakiej kwocie, mój kocha swój samochód więc na ostatnie urodziny dostał kosmetyki pielęgnujące auto 😁 :)
U nas też wędkowanie na pierwszym miejscu więc tutaj nie mamy problemu. Zależy od zainteresowania. Ale tak jak Kverve napisała perfumy, koszula itp każdemu mężczyźnie się przyda. �
To prawda kwota ma.znaczenie. można i nowy zegarek kupic.
Fajna kolacja w domu przy świecach też jest fajnym pomysłem jak nie wiadomo co kupić :)
Może szczoteczkę soniczną? Mój mąż dostał pod choinkę i uważam, że to był trafiony prezent.
Polecam jakis bon na tor ;)
Kwota dowolna mąż interesuje się motoryzacja czytaniem książek i majsterkowaniem
A może jakaś fajna kolacja przy świecach w domu jak nie masz pomysłu:) albo jak mąż ma jakieś hobby to może jakiś prezent z tym związany
Liwia dokładnie zwłaszcza że się samemu od serca przygotowało
Może jakiś gadżet elektroniczny typu smart band na rękę. Może czytnik ebooków? Może jest w trakcie jakiejś sagi książkowej i chciałby jej nową część... Do tego jego ulubione jedzenie (to jest zawsze trafione :) )
To zależy co mąż lubi moze ma jakies konkretne pasje czyta książki wędkuje lubi majsterkowac ja bym szła w tym kierunku jakie są jego zainteresowania i kupiła jakis gadżet który ucieszy
Mojemu się się zdarzyło zapomnieć o urodzinach zawsze dostaje życzenia czy upominek, kochana na pewno byłoby mi smutno jakbym musiała przypominać o urodzinach żeby złożył życzenia. Co do prezentu to rzeczy materialne zawsze liczy się gest że ktoś pamięta o naszych urodzinach.
Mojemu się zdarzyło, każdemu może się zdarzyć:)
Czyli raczej olać temat? :)
Niestety także miałam taką sytuację w tamtym roku . A gdy już przypomniałam mężowi o tym jaki jest dzień kazał córce złożyć mi życzenia a sam tego nie zrobił . Było mi bardzo przykro a zarazem byłam mega zła .
Ważne że złożył życzenia może miał jakis gorszy dzien. Może się jeszcze z reflektuje :) wiadomo przykro się może zrobic ale jak to faceci o większości dat nie pamiętają hehe
A czy to aż tak dla ciebie ważne, że chcesz trzyymać o to żal i się "fochać"?
Jeżeli bardzo Cię to uraziło, to po prostu porozmawiaj z nim o tym. Powiedz mu, że cię to zabolało i zrobiło Ci się przykro. A dodatkowo zrób kalendarz, który powiesisz w widocznym miejscu, gdzie będą zaznaczone wszystkie ważne daty :)
Jeżeli masz się obrażać tylko po to, aby się obrazić i szukasz pretekstu to... trochę bez sensu. Najwyżej sama mu nie rób prezentu na jego urodziny. A następnym razem tydzień wcześniej powiedz, że masz urodziny i ma ci kupić prezent, a nie zapomnieć jak rok wczesniej.
Szczerość, szczerość i jeszcze raz rozmowa :)