Urodziny w przedszkolu

Hej dziewczyny mamy urodziny w przyszłym miesiącu u syna w przedszkolu . Akurat to dziewczynki i nie mam pojęcia czym się bawią dziewczynki w takim wieku ,(5) macie jakieś polecenia ?

Zestaw do robienia perfum, mydeł, zestawy do malowania paznokci , naszyjniki z koralikami które same mogą tworzyc.

1 polubienie

O ciekawe pomysły :slight_smile:

Tak, zdecydowanie dziewczynki bardzo lubią wszelkiego rodzaju zestawy kreatywne. Ja też najczęściej na urodziny dziewczynkom kupowałam klocki, to zawsze były trafione prezenty np jakieś nieduże LEGO lub tańsze ale większe zestawy sluban czy barbie.

Naklejki, brokaty, kolorowanki wodne, mozaiki z pianek. Zestawy do tworzenia biżuterii z koralików, może jakieś zabawki z bajek

A może jakaś gra planszowa, książka, zestaw do robienia bransoletek.

Na 5 urodziny corki kolezanki kupilam zestaw do robienia bransoletek. To typowa modnisia wiec jak zobaczyla to sie poplakala i nic siw nie liczylo dla niej,tylko ze ona musi teraz zrobic bransoletke xD

Polecam grę planszową SpyGuy w wersji junior . Syn dostał i uwielbia grać , no i cenowo jest super

U nas krolowalo Lego, laleczki LOL (nie wiem czy jeszcze są na topie), Moji Pops, i zestawy kreatywne typu Slime

Zestaw do paznokci lub do tworzenia bransoletek myślę że na 100% się sprawdzi :sweat_smile:

Właśnie chyba się zdecyduje na jakąś grę lub puzle i wstaw do bransoletek :slight_smile:

1 polubienie