Upominek dla przyjaciółki

Pamiętam, że kolejonerka z Ciebie :slight_smile:

Też myślę, że jakaś drobną biżuteria do samolotu byłaby najmniej kłopotliwa. Może jakaś personalizowana bransoletka, naszyjnik…

Bransoletka z grawerem lilou ?

1 polubienie

Pomyślałabym o jakimś regionalnym produkcie albo po prostu czymś co się kojarzy z Polską- takim przedmiotem może być coś z ceramiki Bolesławca. Wydaje mi się, że to bardzo kojarzone jest z Polską, bo często na lotniskach w sklepach bezcłowych są ich produkty. Może to być np. ładna filiżanka. A jeśli jest obawa, że się po drodze może stłuc to podpinam się pod tym, co dziewczyny wyżej pisały- biżuteria to fajny pomysł.

Pani droga , coś wymyśliła w końcu :smiley: ?

Też bym postawiła na jakąś bransoletkę, np. z ciekawą zawieszką.

Daj znać co wybrałaś :slight_smile:

Bransoletka szczęścia.

Super

Co kupujecie zazwyczaj przyjaciółce na urodziny, kiedy totalnie brak pomysłu?

A jaki masz fundusz na prezent ? skromny czy raczej większy?

Zależy za jaką kwotę. Ja np. bym chciała bon do drogerii, bon do spa lub po prostu karnet na masaż. Ale jak mam kupić coś mniej oczywistego, to wolę poszukać odjechanych drobiazgów do domu. Np. ostatnio widziałam piękne ceramiczne czajniki w różnych wzorach, fajna opcja na prezent jeśli ktoś lubi nietypowe rzeczy. Zerknij tutaj: Czajniki ceramiczne - Andy Ceramika Bolesławiec

Kartę podarunkowa lub zestaw jakiś kosmetyków do ciała no. Rituals

Wszystko zależy jakiś jest fundusz, bo propozycji może być dużo

To prawda , nie ma w sumie uniwersalnego prezentu chyba że karta podarunkowa ale to zależy kto co lubi , ja nie bardzo lubię dawać kasę i karty podarunkowe . Wolę kupić jakiś zestaw ale to też zależy od nas samych